Månedens trend: Februar 2018

Av Lena Steffen | Offentliggjøring av annonser | 07.03.2018, 11:03
Månedens trend: Februar 2018

Februar er nesten over, og jeg glemmer alltid hvor kort denne måneden er! Så muligheten for å introdusere deg for denne månedens trend er nå. Motetrenden akkurat nå er den praktiske, elegante og flotte trenchoaten.

Og ja, denne klassikeren er tidløs og et plagg enhver av oss burde ha minst en av i garderoben. Den var å se på catwalken under mange visninger for vår/sommer 2018 i flere forskjellige moderne utgaver. Akkurat nå, er trenchcoaten et absolutt must have.

Trenchcoaten har gjennom tidene vært nærmest synonymt med merket Burberry. Den har alltid vært lett å gjenkjenne med rutene på innsiden. Det har absolutt vært med på å gjøre trenchoaten til det tidløse plagget den er i dag. Trenchcoaten har blitt sett på flere glamorøse stilikoner gjennom tidene, fra Jackie Kennedy til Rihanna. Det er en enkel og elegant klassiker som gjør at designere kan uttrykke seg og tilføre sin egen stil til den. Under motevisningene for vår/sommer 2018, så vi iallefall mange flotte kreasjoner. Blant annet John Galliano som dekorerte sine trenchcoats med speil, til Maison Margiela og Balenciaga som kombinerer med denim og Sarah Burton for Alexander McQueen som viste sin utgave med rosa print.

Slik styler du trenden

Trenchcoaten er en jakke eller kåpe, som er perfekt å bruke i overgangsperioden mellom vinterens kalde dager og når de første solstrålene viser tegn på vår. Den originale beige modellen, kommer i disse dager i masse forskjellige farger, mønstre og materialer. Mitt råd for våren er å gå for en modell som man virkelig kan se, enten ved hjelp av knallfarger eller materialer som skiller seg ut.  Jeg forbinder en trenchcoat med noe enkelt men samtidig veldig elegant. Du kan kombinere din trenchcoat med jeans, sneakers og en genser til de kalde dagene, eller gå for et skjørt med hæler og en hvit skjorte til varme vårdager.

Love LenaLena Steffen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN