Månedens trend: Desember 2017

Av Lena Steffen | Offentliggjøring av annonser | 04.12.2017, 16:50
Månadens trend: December 2017

Da er desember ankommet. Måneden har nettopp begynt, og det betyr det er på tide for meg å presentere trenden for desember 2017. Og ja, for som du vet (eller ikke), hver måned på Fashiola, liker vi å presentere trenden for øyeblikket , og gi deg vårt råd til hvordan du kan kombinere den. I denne snart-er-det-jul-perioden tar vi en titt på blomsterprint for vinteren.

Trenden i desember

Blomsterprintet er ikke lenger synonymt med late sommerdager. Faktisk ble blomsterprintet sett på catwalk'ene til Gucci, Preen, Miu Miu, Marni og Rodarte. Mørke buketter, grafisk print og fascinerende rosepaletter. Kort sagt, blomsterprintet fornyer seg selv og bringer litt søthet til vår vintergarderobe. Flower power!

Hvordan bruke trenden

Blomsterprint kan brukes på to måter. Enten går du 100% for trenden, og velger en jakke/bukse eller en lang kjole. Og kombinert med det, tilbehør av enkle farger. For eksempel, en lue, en veske i en diskret farge eller en vanlig vinterkåpe. Kort sagt, nok til å myke opp resten av silhuetten. Den andre måten å kle seg i blomsterprint på, er for eksempel et helsort antrekk og en blomstrete veske, eller et sett med grå bukser og en bluse kombinert med et par sko som for eksempel ankelstøvler med blomsterprint. Alt ligger i detaljene!

Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN