Lukustilbehør til henne

Av Sophie Tarif | Offentliggjøring av annonser | 27.11.2017, 16:43
Lukustilbehør til henne

Det blir mørkere og mørkere ute, julemarkedene har begynt å poppe opp og julelysene har blitt tent i gatene. Det kan kun bety én ting: Julen er rett rundt hjørnet. Det synes jeg er veldig koselig for det betyr at julegavene snart er på vei!

Julegaver til henne

Er du ikke sikker på hva du skal kjøpe til moren din, kjæresten eller søsteren din i julegave i år? Jeg har samlet noen ideer til hva du kan kjøpe i gave blant luksustilbehør (eller hva med å kjøpe en gave til deg selv?) Nedenfor deler jeg mine ideer! 

Perfekte vesker
Jeg er sikker på at du allerede har tenkt på å kjøpe en veske i julegave på et eller annet tidspunkt, men det finnes så utrolig mange forskjellige vesker i forskjellige farger og materialer. Det kan være vanskelig å finne en unik designerveske, men nedenfor har jeg samlet mine favoritter! En lekker designerveske er kjempefint kombinert med en enkel vinterkåpe og for eksempel et par ankelstøvler.

Stilfulle smykker
Smykker kan være vanskelige å kjøpe til en kvinne, men ikke vær redd for å være litt modig med julegaven. Hvis du ikke er helt sikker på at hun liker fargerike smykker, så gå heller for moderne smykker. Geometriske smykker med presise detaljer er sofistikert og en populær trend, så det ville vært en super gave. Vil du kjøpe smykker til deg selv i år, så kjør på! Kombiner smykket med din fineste festkjole og du er klar for julesesongen!

Myke accessories
Finnes det en bedre måte å toppe vinterantrekket med enn et lekkert skjerf eller skinnhansker? Det er på tide å hjelpe de du er glad i med å holde seg varm med myke accessories. Her kan du godt være litt mer modig ved å gå noen sterke farger som piffer opp den mørke vinterlooken. 

Love SophieSophie Tarif
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN