Loafers - det perfekte skotøyet for våren 2018

Av Lene Johannessen | Offentliggjøring av annonser | 22.01.2018, 16:36
Loafers - det perfekte skotøyet for våren 2018

Loafers er og blir en favoritt hos meg, og for den kommende våre er de absolutt ikke et unntak. Det hadde virkelig vært toppen av lykke hvis jeg kunne gå til innkjøp av Gucci sine Princetown loafers, men jeg må nok nøye meg med et budsjettpar.

Loafers våren 2018

Det finnes utrolig mange forskjellig typer loafers i uttallige farger, så her er iallefall mulighetene mange hvis budsjettet er stramt. Nedenfor har jeg listet opp mine absolutt favoritter for den kommende våren, og såklart også hvordan man kan best kombinere de. 

Sorte loafers
Dette er den mest klassiske av de alle. Den passer til så og si alt, går ikke av moten og er et av de plaggene som er verdt å legge litt mer penger ned i så du har dem i flere sesonger. Kombiner disse skoene med et par mom jeans, nettingstrømper i skoene, en blazer med belte i livet og et par store solbriller. 

Loafers - det perfekte skotøyet for våren 2018

Slip on loafers
Denne skoen er kanskje best å ha på seg når det er varmere ute siden den har åpen hæl. Her ville jeg gått for en modell med enten litt farger eller broderi for å gjøre skoen ekstra spennende. Kombiner den med en knelang kjole, en trenchcoat hvis det er kaldt, og topp det hele med en kul hatt.

Loafers - det perfekte skotøyet for våren 2018

Fargerike loafers
Denne skoen skiller seg litt mer ut i mengden, noe som er skikkelig kult. Går for enten et par sko med broderier eller i en knallfarge, og kombiner med et par sorte skinny jeans, en hvit, løs bluse og en skinnjakke til. Gå i tillegg for en enkel sort veske, og antrekket er komplett!

Love LeneLene Johannessen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN