Kopier de kuleste antrekkene fra Coachella

Av Nina van Boxtel | Offentliggjøring av annonser | 25.04.2018, 15:11
Her er de kuleste Coachella antrekkene!

Forrige helg tok den kjente Coachella festivalen plass, i Indio, California. The place to be for fashionistaer, modeller og kjendiser. Å se og bli sett i det kuleste festivalantrekket er det som betyr mest på denne festivalen. De fineste antrekkene fra de mest kjente designerne er også å finne. Vil du ha samme type antrekk som man kan se på Coachella? Vi har sett masse antrekk på Coachella, som vi gjerne vil dele med dere.

Den mest fasjonable festivalen: Coachella
Amerikanske Olivia Holt kan mer enn bare å være skuespiller - hun har også stil! Hun liker en fest eller festival, men når det gjelder Coachella, møter hun kun opp i de mest fasjonable antrekkene. Olivia har på seg en denim playsuit, med en rutete skjorte knytt i livet. Antrekket topper hun med sorte snøresandaler. Disse sandalene er veldig hotte akkurat nå! Hun kompletterer antrekket med en hatt, som er prikken over i'en. Lommebok, mobil og alt det andre man har med på festival, har hun i en hvit ryggsekk, så hun har hendene fri til å danse.

Coachella-antrekk 2018: Alessandra Ambrosio

Modell Alessandra Ambrosio gikk i år for en cropped olajakke, en multifarget heklet shorts og statementsolbriller. Hun toppet antrekket med en rød rumpetaske.

That’s Coachella !! ???????????????? ???? @alessandraambrosio

A post shared by Inspo Lola (@street_style_corner) on

Coachella-antrekk 2018: Vivian Hoorn 

Blogger og fotograf Vivian Hoorn gikk for et helsort antrekk, og hun gjør det perfekt. Kjolen med beltet i midjen sitter som støpt, og hun topper det med kult tilbehør. Og hvor kul er ikke den sorte  maxikjolen  hennes?

all black everything. ???????? #coachella

A post shared by VH. (@vivianhoorn) on

Coachella-antrekk 2018: Stephanie Abu-Sbeih (Stephsa)

Blogger Stephanie kledde seg i en feminin kjole til Coachellafestivalen 2018. Hun gikk for en søt kjole med volanger som hun kombinerte med et par cowboystøvler og en rumpetaske i midjen. Super kult og feminint.

Shop looken

Coachella-antrekk 2018: Romee Strijd 

Romee Strijd  slo seg sammen med Revolve for denne festivalen, og det resulterte i dette kule antrekket med militærbukser og sort tilbehør.

@revolve ???? #revolvefestival

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

Shop looken

Coachella look 2018: Jasmine Tookes

Kombinasjonen av et maxiskjørt og en cropped topp, helst en blondetopp, var også en hit på Coachella. Fashion insider Jasmine Tookes viste alle at hun er med på siste mote innen festivaltrendene. Vil du kle deg Coachellainspirert på neste festival du skal på? Da burde du gå for denne kombinasjonen.

❤️❤️❤️

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on

Shop looken

Love NinaNina van Boxtel
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN