Julen 2018: de hyggeligste gavene å gi bort

Av Demi van der Spek | Offentliggjøring av annonser | 28.11.2018, 15:40
De bedste striktrøjer til juletiden

"Baby it's cold outside", er veldig passende akkurat nå! 

Når det er kaldt ute, er det lite som er bedre enn å sitte inne i godstolen og lese en bok eller se en hyggelig julefilm, med et glitrende juletre ved siden av deg. Vår favoritt er Hjemme Alene - vi får rett og slett ikke nok! Og med litt godteri i fanget, er kvelden perfekt!

Denne tiden passer perfekt til et nytt påfyll av gode og myke plagg. Med Julen 2018 rett rundt hjørnet, er tiden inne for julegensere, store skjerf, og søte ullsokker. Uansett om du liker juletemaer, er dette tiden der du skal bare "go with the flow". Så, hva trenger du av gode, myke plagg akkurat nå? Vi digger julen, så vi har valgt ut våre julefavoritter!

Julen 2017: de hyggeligste gavene å gi bort

De mykeste julegavene finner du her

Er du på jakt etter en julegenser å ha på deg når du skal på julemiddag med kolleger, eller tenker du kanskje å gi bort en artig julegenser i gave denne julen? I denne bloggen finner du kanskje noen ideer? På Fashiola.no vil vi gjerne hjelpe deg med å komme i feststemning, og derfor har vi samlet et lite knippe festlige og superkoselige gaveideer for deg. Hva er din favoritt?

Julegensere så det blir enda festligere!
Fra julemiddag med kolleger til julemiddag med familien, og filmkveld med de mest klassiske julefilmer - en morsom julegenser kan brukes til alle disse festlighetene. Kombiner denne genseren med et par jeans, og et par ankelstøvler, eller med en festkjole under og et par sneakers! Denne genseren er perfekt for denne sesongen!

Joggebukse og genser eller loungewear?

Hva synes du? Joggebukse eller en julepysj? En skikkelig artig ide for gaver til julen! Vi liker vel alle å slappe av, og da er det digg med en god og myk joggebukse eller pysj. Denne sesongen kan du faktisk velge begge deler! Bare se for deg selv sitte på sofaen med en flunkende ny pysj med julemønster?

De rette accessoirene

Ullsokker, skjerf og de perfekte tøflene. Her på Fashiola.no vet vi hva du digger! Vi vet også at din mor, søster, beste venn, eller nabo ikke liker kalde føtter. Det er jo også så hyggelig å gi bort en liten ting, og siden desember er en dyr måned allerede, har vi valgt ut våre favoritter nedenfor.

   

Love DemiDemi van der Spek
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN