Hvordan style Dr. Martens?

Av Annabel van Eijk | Offentliggjøring av annonser | 16.01.2020, 09:41
Hvordan style Dr. Martens?-528

Når det er snakk om ikoniske moteplagg som har overlevd flere tiår med fast fashion og tusenvis av trender, så er det verdt å nevne Dr. Martens. Med sitt solide, men likevel stilige design og komfortable fit, så er det ikke uten grunn at disse skoene har mange fans. Du trenger ikke være en punker på 70-tallet for å rocke Dr. Martens! I disse tider hvor trender skifter kontinuerlig og alle moteregler kan brytes, så er det noen ganger for mange valg å ta hensyn til. Det blir plutselig forvirrende og vanskelig å finne ut av hvordan man kan style noe som i utgangspunktet er et enkelt antrekk.
Og derfor har mange lurt på: Hvordan skal vi style Dr. Martens

Hvordan style Dr. Martens? 

1. Skinny jeans + Sweatshirt

Ok, så dette er ikke den mest kreative måten å style Dr. Martens på, men det fungerer og det vil alltid fungere. Kombinasjonen Docs og skinny jeans kan fort bli ditt go-to outfit på de dagene du ikke helt vet hva du skal ha på deg. Skinny jeans er tøffest i kombinasjon med de klassiske snøreskoene. For et laidback outfit, kan du slenge på deg en strikkegenser eller en oversized sweatshirt. Siden skinny jeans er et sikkert valg i kombinasjon med støvlene, trenger du ikke å tenke så mye over hva du bruker på overkroppen. Her funker alt fra t-skjorte til genser eller skjorte. Og ikke minst, her passer det utrolig godt med en kul rumpetaske til! 

2. Straight Jeans + Bluse + Søte sokker

Jeg så denne looken første gang på Instagram, på en jente jeg ikke vet hvem er, men jeg tenkte med en gang, at dette er en stil jeg må kopiere! Å bruke vide jeans som mom jeans eller boyfriend jeans kan være litt risky til Dr. Martens, da det kan se litt for baggy eller oversized ut. Hvis du har et par straight jeans så anbefaler jeg at du bruker de med en brett nede, slik at skoene synes godt under. Jeg digger de lave Dr. Martens skoene, og i kombinasjon med noen litt tøffe jeans og en søt bluse, har du det perfekte hverdagsantrekket. Og ikke glem de søte, fargerike sokkene! 

3. Kjole + Denimjakke

Dette er den typen look som alle motejenter kommer tilbake til gang på gang. Style Dr. Martens til en søt kjole, og du oppnår et antrekk med kontraster hvor det tøffe møter det søte. Dette antrekket funker hele året og er like fint med strømpebukser om vinteren som til bare bein om sommeren. Tro det eller ei, men Dr. Martens funker faktisk hele året! Kombiner med en tøff denimjakke eller en fin strikkegenser til. 

4. Dressbukser + Blazer + Cross Body Veske

Hvis du har en dress, så velg dressen, men hvis ikke vil noe som har en dressliknende feeling funke, som chinos og en pen blazer. Jeg elsker kontrasten mellom det stilige, litt business-aktige utseendet, stylet til de solide Docs'ene. Skoene bryter virkelig med det formelle. Dette er anledningen for å velge bort de klassiske Dr. Martens-støvlene, og heller velge loafer-modellen. Da oppnår du kanskje en litt maskulin look, men det er bare kult! Det kan være pent å bruke en pologenser under hvis det er litt kjølig, og en lekker crossbody veske for å gi antrekket et trendig preg. 

Shop Dr. Martens

Utvalget av Dr. Martens sko er uendelig og det gjelder å finne den skomodellen som er enklest for deg å bruke. Kanskje de veganske støvlene i Chelsea-stil føles litt "snillere" enn skinnstøvlene med snøring. Eller så digger du de dressko-aktige, loafersene bedre? Hvis du velger å investere i et par Dr. Martens, så er det sikkert at du kan bruke dem i mange år fremover. Jeg har lagt til et lite utvalg her, men hvis du vil bla litt mer, kan du se hele Dr. Martens sortimente på våre side.

 

Hvordan style Dr. Martens?-528

Shop Dr. Martens Alternativer

 
Hvis du leter etter et alternativ til Dr. Martens, for eksempel en annen type snørestøvel eller noen litt mindre rocka boots, så er det nok av stilige alternativer å velge mellom. Mange av disse støvlene kan passe til antrekkene over, så du kan bruke de samme stilene som inspirasjon. Sjekk utvalget av Dr. Martens alternativer her: 

How to wear Dr. Martens?
Love AnnabelAnnabel van Eijk
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN