Hvordan kombinere sommerkjolen med sneakers

Av Sophie Tarif | Offentliggjøring av annonser | 13.02.2020, 11:50
Hvordan kombinere sommerkjolen med sneakers

Det pleide å være skikkelig no no å bruke sneakers til kjole. Men denne sommeren er det ingen som blir overrasket hvis de ser noen kombinere sommerkjole og sneakers, eller hvis du vil være enda mer vågal, style sporty joggesko til kjole. Hvis du, som meg, ikke er så glad i å føle deg pyntet og formelt antrukket, så er dette en perfekt kombo! Sneakers får gjerne et pyntet antrekk til å se litt mer casual ut, i tillegg til at det gir et sporty touch. Vi har funnet ut av hvordan du kan kombinere kjole og sneakers på en feminin og trendy måte:

Hvordan bruke sneakers til kjole?

Er du på jakt etter sneakers du kan bruke til de fleste anledninger? Gå da for et par hvite sneakers! De kan brukes enten med en blomsterkjole, off-skulder kjole eller maxikjole, ja de fleste kjoler! Hvis du velger hvite sneakers til kjole, vil fokuset falle på kjolen fremfor skoene, og er derfor et godt valg hvis du ønsker å være på den sikre siden.

Så kan de av oss som våger, velge et par litt crazy sneakers som tar mye oppmerksomhet! Tenk for eksempel chunky sneakers som er super trendy nå om dagen. Jeg digger i hvert fall Fila sko og IT-skoen Balenciaga Triple S. Jeg trives best med å kombinere de mer iøyenfallende sneakersene med en enkel kjole, men de som er skikkelige fashionistas ville tatt på seg en skikkelig statementkjole i tillegg. Gå for en kombinasjon av sporty tilbehør som en baseball cap eller ryggsekk.


Hvite sneakers til kjole
Med hvite sneakers kan antrekket ikke slå feil. Hvite sneakers kan kombineres med en vakker kjole, men også for eksempel en jumpsuit eller en dress. Det beste med dette antrekket er at det blir enklere å ta i bruk de fineste kjolene mine, selv til hverdags. Jeg trenger ikke lengre å spare kjoler til anledninger hvor jeg skal pynte meg!  Et par hvite Converse toner alltid ned antrekket, og gir det en laidback look, selv om det er en fin silkekjole eller en flagrende sommerkjole. 

sneakers til kjole

Sneakers og kjole i samme farge
Å kombinere sneakers til kjole eller skjørt i samme farge, er veldig kult og trendy. Jeg vet at mange synes at det er teit å matche farger, men jeg digger denne kombinasjonen. Jeg anbefaler deg å velge et par sneakers i en farge du enkelt kan kombinere med andre antrekk i tillegg, så her burde du tenke, rosa, rødt eller hva med sølv? Hvis du føler at det blir "too much" så kan du velge sko i en annen fargetone enn kjolen. For eksempel hvis du kler deg i en knæsj rosa kjola, så gå for lysere sko! 

Sneakers till klänning

Statement sneakers kombinert med en kjole
Vil du ha på deg et skikkelig kult antrekk med sneakers? Avslappet kjole, bøttehatt og et par skikkelig "out there" sneakers. Chunky sneakers var noe som vi så mye av i 2018, men trenden har definitivt kommet for å bli! Gå for platåsneakers som skiller seg ut i mengden! Det finnes virkelig så mange kule modeller! 

sneakers til kjole

Sporty joggesko til kjole

Det finnes uttallige ulike typer sneakers som man kan bruke til kjole. Hvis du ønsker å holde deg på den sikre siden, er et par klassiske Vans eller andre litt nøytrale, flate sneakers det tryggeste valget. Neste steg er Chunky sneakers.

Hvis du derimot ønsker å følge sneakerstrenden for 2020, så ser vi mer og mer av de ordentlig sporty joggeskoene i sommer. Da snakker vi om Salomon terrengsko, Asics joggesko og liknende treningssko som bare aktive løpere (og hipstere) har i skapet sitt. Kontrasten mellom penkjole og joggesko blir enda sterkere enn med sneakers, men jeg digger det! Så joggesko til kjole funker det også!

Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN