Hvordan kombinere hverdagskjolen

Av Lene Johannessen | Offentliggjøring av annonser | 24.07.2017, 16:53
Hvordan kombinere hverdagskjolen

Hverdagskjolen er et veldig anvendelig plagg, og man kan med et par enkle grep gå fra kontoret til fest. Det er ikke alltid like lett å vite hva man skal ha til kjolen, så derfor har jeg listet opp mine favorittaccessories å ha til kjolen nedenfor. Uansett hva du skal, finner du garantert en kombinasjon som passer deg best.

Hvordan style kjolen

Hvordan du styler hverdagskjolen kommer såklart an på hva du skal, men en grei regel, og som passer til nesten alt, er å ha ballerinasko til kjolen. Gå for en enkel skulderveske og en lett trenchcoat når det blir kaldere utover kvelden. Topp det hele med et par kule solbriller, og noen lekre øredobber.

Hverdagskjole og sneakers
En enkel ensfarget kjole med lange armer er veldig kult med sneakers til. Du kan gå for mønstrede sneakers for å piffe opp den enkle kjolen for eksempel, og toppe antrekket med en crossbody veske og en hatt eller caps for å sette mer preg på antrekket.

Hvordan kombinere hverdagskjolen

Hverdagskjole og mules
En lett og ledig hverdagskjole i florlette materialer eller blonder, er kjempelekkert kombinert med et par mules. Mules er også veldig trendy denne sesongen, så ønsker du å være hverdagslig, men trendy, er mules skoen å gå for. Kombiner dette antrekket med en clutch og et par runde solbriller.

Hvordan kombinere hverdagskjolen

Hverdagskjole og boots
Ikke bare er det kjempekult å kombinere en kjole med et par boots, det er også veldig komfortabelt. Gå for et par ankelstøvletter med litt hæl for en litt mer elegant look, eller et par lave boots hvis du vil kle deg til hverdags. Boots og kjole er forresten veldig kult på festival, noe vi har sett på flere kjendiser denne sesongen. Går for et par statementsmykker til og du er klar for det meste dagen og kvelden har å by på!

Love LeneLene Johannessen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN