Hvordan kle seg i fløyel og cordfløyel

Av Lene Johannessen | Offentliggjøring av annonser | 11.10.2018, 13:45
Hvordan kle seg i fløyel og cordfløyel

Cordfløyel, fløyel og velour er i vinden som aldri før. Personlig så minner cordfløyel meg om videregående skole og et par beige slengbukser i cordfløyel, som jeg brukte altfor ofte. I år har jeg igjen omfavnet trenden. Det beste i år er at du får tak i cordfløyel, fløyel og velour i masse forskjellige farger.

2 forskjellige materialer

Cordfløyel, fløyel og velour er jo 2 ganske like materialer, men man kan oppnå veldig forskjellig effekt med de 2 forskjellige. Ta en titt, og les videre i denne bloggen da jeg tar for meg de 2 forskjellige materialene, og hvordan de best kan kombineres pluss mine favoritter akkurat nå.

Cordfløyel
Cordfløyel har absolutt funnet veien inn i motebildet igjen, og du har masse varianter å velge mellom. Personlig synes jeg det er kjempefint med en heldress i cordfløyel, altså bukse og blazer. Nedenfor kan du se hvordan jeg ville kombinert settet, i tillegg til et stort utvalg cordfløyelsplagg.

Hvordan kle seg i fløyel og cordfløyel

Velour
Det er kanskje mange som forbinder velour med kjoler som passer på julebord, og det er jo igrunn helt riktig, men velour er så mye mer enn bare det. Nå som du kan få tak i et hav av farger og forskjellige plagg, kan du bruke velour hele året. Ta inspirasjon fra bildet over og se hvor lekker fløyelsjakken er kombinert med en enkel hvis t-skjorte og et par statement øredobber! Se mine favoritter nedenfor, og kanskje du finner en favoritt selv?

Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN