Hvilken sneakerstype er du? Sjekk årets 5 mest populære sneakers!

Av Anna Øverås | Offentliggjøring av annonser | 18.02.2020, 13:03
årets mest trendy sneakers

Sneakers er og forblir favorittskoen til kvinner og menn i alle aldre, og det er en sko som absolutt alle kan bruke. Har du noen gang tenkt over hvor mange ulike sneakersmodeller som finnes? Bare her på Fashiola har du mer enn 10 000 ulike sneakers å velge mellom, så det er uten tvil en sko som er svært tilgjengelig, og de fleste kan finne et par sneakers som lommeboken kan tåle. Med andre ord; det finnes sneakers til alle! 

Felles for alle sneakers er at de er svært behagelige å gå med, ofte er de myke rundt foten og med demping i sålen, og dermed den beste skoen å bruke til hverdags eller på storbyferie, når man går mye. La oss ta en titt på de mest trendy sneakers i 2020 og finne ut av hvilke sneakers som man faktisk kan bruke på jobb. Foretrekker du klassiske og tidløse sneakers som kan styles til alle outfit, eller er du alltid oppdatert på de seneste sneakerstrendene, og har 8 par statement sneakers i garderoben? 

Hvilken sneakerstype er du?

årets mest trendy sneakers
  • All time classic sneakers

Klassiske sneakers er nok de som finnes i de fleste hjem, som enkelt kan styles til alle antrekk og som passer like bra til en jente på 3 år som en mann på 60 år. De fleste klassiske sneakers er unisex og er like populære blant kvinner som menn. Du har garantert sett flere av disse modellene før! Om du ikke allerede eier et par Vans, Converse eller Reebok Club C 85, så er kanskje dette sneakers som du skal velge neste gang?

Du kommer til å lure på hvordan du har klart deg uten et par klassiske sneakers før. Ikke bare komplimenterer de et hvilket som helst antrekk, de kan faktisk være prikken over i'en i det antrekket du prøver å style. Og ikke minst, det kommer til å bli skoen som du kan bruke til alt! Fra og med den dagen du kjøper et par klassiske sneakers, så behøver du aldri igjen å bruke tid på å finne ut hvilken sko du skal velge idag. Klassiske sneakers passer like godt til chinos for gutta som til kjole for damene! Anbefales! 

  • Sneakers i skinn

Sneakers i skinn, enten glatt eller semsket skinn, kan ofte fremtre som litt penere enn andre typer sneakers. Dette er definitivt modellen som er å foretrekke på jobb, eller som passer best de gangene du ønsker å kle deg litt pent, med samtidig synes det er litt over the top med dressko eller høye hæler. Sjekk ut populære sneakers til herre fra COMMON PROJECTS eller Paul Smith. Med denne skoen viser du at du har kontroll på livet og vet hvordan du skal kle deg både pent og avslappet på samme tid. 

  • Sustainable sneakers

Utvalget av sneakers er uendelig og det slippes tusenvis av nye modeller hver sesong. Til tross for dette, er tilbudet lite og det blir ikke nødvendigvis enklere å finne sneakers som produseres på en mer miljøvennlig måte. Men det er spesielt et bærekraftig skomerke som skiller seg ut og som har tatt sneakers verdenen med storm, og det er Veja. Disse pene skoene i vegansk skinn er like fine til damer som menn, og er også en klassisk sneakers som er enkel å bruke til ulike antrekk og anledninger. Sjekk dem ut her!

Heldigvis så er det flere kjente merker som jobber med å produsere mer sustainable sneakers, av for eksempel resirkulert plast eller overskuddsmateriale. Se utvalget av litt mer bærekraftige sneakers under: 

årets mest trendy sneakers
  • Statement sneakers

Begrepet statement sneakers har først kommet de siste årene, og det sier kanskje seg selv at det handler om å uttrykke noe gjennom skoene du bruker. Kombiner et ellers simpelt antrekk med et par trendy sneakers som stikker skikkelig ut, og som fullfører antrekket. Du kjenner sikkert til Balenciaga sine sneakers med modellen Triple S, som ofte er skoen vi ser for oss når vi snakker om statement sneakers. Statement sneakers er like synlige i byen du bor i som på catwalken, og den som bruker disse oser ofte selvtillig og stil! Jo mer klumpete og fargerike de er, destod bedre! 

  • Forever favorites 

Dette var kanskje din første "ordentlig" sneakers, og modellen du holdt fast ved i mange år? Vi snakker om de populære Nike Air Max, med ordentlig høy såle, puter og en litt "chunky"-look. Dette er definitivt skoen som jeg har hatt i flest varianter og farger opp gjennom årene, den vil for alltid være en trendy sneakers og en favoritt som aldri dør ut. Det finnes også mange bra alternativer til denne Nike-modellen, og de fleste sportsmerker som er gode på sko, har en kul variant å tilby deg! 

årets mest trendy sneakers
Love AnnaAnna Øverås
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN