Herremote: De største trendene for høst og vinter 2019-2020

Av Sophie Tarif | Offentliggjøring av annonser | 04.10.2019, 13:50
Den moderne mand: De største trends for efterår og vinter 2019-2020

De største trendene for høst og vinter 2019 tillater menn å vise frem sine maskuline og tøffe sider, om de vil. I høst vil vi ikke lengre se kjønnsnøytrale herreklær, men mye maskulinitet. Noen stikkord som gjelder for høstens herremote er: friluftsliv, cowboy og kombinasjonen klassisk & sporty.

Herremote: De største trendene for høst og vinter 

Jeg har allerede gitt uttrykk for at årets herremote 2019 består av mange tøffe elementer. Tenk for eksempel Western-inspirerte jakker og støvler, skinnjakker, baggy jeans og skjorter, samt kult utendørstøy og sporty tilbehør. Når det kommer til tøff mote så skal vi også se at klærne er inspirert av gatekulturen, deriblant rappere. I trendbilde for menn ser vi for eksempel mange hatter, vide klær, tykke jakker og chunky sneakers. Se her for de største trendene i høst og vinter 2019-2020.

  • Friluftsliv

  Høst- og vintertrend i år og neste år er tydelig inspirert av friluftsliv. Blant mote menn 2019 er fjellstøvler, dunjakker og vindjakker hot. De store motehusene som Armani og Gucci, som for øvrig ikke er spesielt kjente for å ha friluftsklær som en del av sin portefølje, har i år produsert sine egne fjellstøvler. I tillegg til støvler gjelder tøffe utendørsjakker, som vindtette parkaser og oversized dunjakker. Det fine med denne trenden er at disse robuste herreklærne faktisk egner seg godt i norsk vinter, så det er ikke bare moteriktige, men også smarte kjøp for menn i år. Sjekk ut Fashiola's helt nye Outdoor-kategori for inspirasjon! 

  • Saueskinn

  Saueskinnsjakken er en klassiker og kanskje den aller beste vinterjakken. Invester i en saueskinnsjakke av kvalitet, og den vil holde deg varm livet ut. Det finnes mange varianter av sausekinnsjakken, pilot-inspirerte, helskinn, kåper eller denimjakker med skinn i kragen. Du finner også tøffe varianter i imitert skinn og pels. Sett gjerne sammen antrekket av flere elementer av skinn, og kombiner jakken med et par tøffe skinnstøvler og kanskje en veske til. Sauseskinnsjakken er en av de fineste herreklærne og et skikkelig must-have denne høsten!  

  Herrmode 2019: De största trenderna för höst och vinter
  • Nyanser av brun

  Brun er sesongens viktigste farge, og er også en av de nevnte fargene i tidligere blogginnlegg om hvilke farger som gjelder i høst. Her handler det både om varm brun og beige, og jeg anbefaler deg å gå til innkjøp av en frakk i en av disse nyansene. Blant vinterjakker for menn er ullkåpe er alltid et tidsriktig og varig klesplagg, som garantert kan brukes år etter år. Er du ikke en typisk frakketype kan du også gå for en bomberjakke eller en tøff blazer.

  Herrmode 2019: De största trenderna för höst och vinter
  • Klassisk & sporty

  Det er ingen tvil om at treningsklær og sporty sko har blitt en del av mote for menn 2019, og at vi i stor grad inkluderer sporty elementer i vår hverdagsstil. Det som gjelder for herremote 2019, er å blande det mest klassiske med det som er sporty. Med dette mener jeg å kombinere den klassiske herrefrakken med hettegenser og sneakers, eller dress og joggesko. Her er det bare å bruke elementer fra din egen stil, å tilføre sporty touch. Og ikke glem; alt er lov! 

  Herrmode 2019: De största trenderna för höst och vinter
  • Rapkultur

  Rapmusikk har vært populært over flere tiår, og det er ofte at gatetrender oppstår innenfor rapkulturen. Rapmusikk er fortsatt stort i Norge, så det er ikke rart at rapkulturen har innvirkning på motebildet også. Som et resultat av dette har hatter, oversized hettegensere, chunky sneakers og baggy bukser fått en viktig posisjon blant de største trendene høst og vinter 2019-2020. Denne stilen kan du blant annet finne hos store amerikanske rappere, som Kanye West og Jay-Z.

  @vetleemile på catwalken på @jlindebergofficial ????????

  A post shared by MELK & HONNING (@melkoghonning) on

  • Cowboy

  Jeg har i tidligere blogginnlegg nevnt at cowboystøvelen var en av de viktigste trendene under Copenhagen Fashion Week, og dette gjelder selvfølgelig også på herresiden. Denne trenden er det motsatte av rap- og gatemote, og her finner du ingen capser eller vide herreklær. Blant Western-inspirert mote gjelder lær, frynser, vester, hatter og denimskjorter. Det handler ikke om å kle seg kostymete, men å trekke inn Cowboy-inspirerte elementer i stilen din. Helst skal du beholde din grunnleggende stil, og tilføye detaljer som et par støvler eller en denimskjorte, og du kan selv velge hvor dristig du ønsker å kle deg.

  View this post on Instagram

  Space Cowboy ????????

  A post shared by mikkelhansen24 (@mikkelhansen24) on

  Love SophieSophie Tarif
  Interessant?

  Del denne bloggen med dine venner!

  KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN