Herremote: Skandinavisk stil

Av Anna Øverås | Offentliggjøring av annonser | 28.05.2019, 15:12
Herrmode: Skandinaviska klädmärken

Opptil to ganger i året arrangeres moteuken i Oslo og i de andre skandinaviske hovedstedene. Her får vi mulighet til å se alt av norsk design, norske klesmerker viser seg frem, og det blir tydelig hva skandinavisk mote har å by på. Følg med på Moteukene i sommer! Det er den perfekte anledning til å hente inspirasjon til garderoben, og til å finne nye måter å style gamle klær på. 

Mine Favoritter:

Det er ingen hemmelighet at norsk design er i vinden for tiden, og det ikke bare på damesiden. Skandinavisk stil kjennetegnes gjerne av gode materialer, rene linjer og nøytrale farger. I mine øyne gjelder regelen "det enkle er ofte det beste" når det kommer til herremote, og t-skjorte, jeans og sneakers er alltid en sikker vinner. Men det hjelper såklart når menn også har et lite øye for detaljer...

Skandinaviske og norske klesmerker gjør det utrolig godt i det store utland, og uansett hvilken storby du er i i Europa, kommer du fort over merker som Holzweiler, Samsøe & Samsøe, Filippa K og Tiger of Sweden. Her på Fashiola kan du finne mange av de aller mest populære klesmerker til både kvinner og menn. 
For å feire skandinavisk mote litt ekstra før moteukene setter i gang, har jeg samlet mine absolutte favoritter innenfor herremote, og vi kommer garantert til å se flere av disse klesmerkene på de ulike moteukene i sommer! 

Herrmode: Skandinaviska klädmärken

Holzweiler 

Holzweiler er et Oslo-basert klesmerke som tar verden med storm. Gjengen bak Holzweiler er svært kreative, og kombinerer unike mønstre og materialer av høy kvalitet i deres kolleksjoner. Her finner du både stilrene basisklær og plagg med asymmetriske skjæringer, print og mønstre. Med klær fra Holzweiler vil du oppnå en unik stil som passer til hverdags! 

Arnie Says

Arnie Says tilbyr stilrene og fine plagg som passer til enhver mann. Det er umulig å ikke legge merke til deres gode materialer, og deres linskjorter er virkelig å anbefale. I tillegg har de et bredt utvalg av tynne gensere i merinoull, og disse er like fine å bruke over en skjorte til jobb, som til hverdags. 

Greater than A
Hvis du er en av mange menn som har økt bevisstheten din rundt "fast fashion", og ønsker å ta bærekraftige valg når det kommer til mote, så er Greater than A klesmerket for deg. Greater than A beviser at man kan produsere moteriktige klær av høy kvalitet uten å skadeliggjøre planeten vi bor på. Aksel Lund Svindal tilbyr, gjennom sitt eget klesmerket, stilige og funksjonelle klær til menn og damer. Du burde så absolutt sjekke det ut, hvis du er ute etter å oppstår en kul og funksjonell stil, og samtidig være en ambassadør for bærekraftige materialer! 

Samsøe & Samsøe

Samsøe & Samsøe har blitt en kjendis innenfor skandinavisk mote. Det danske klesmerket holder en klassisk og elegant stil, og dette ser vi spesielt på deres tøffe skjorter og jakker. Fargetonene er ofte mørkegrønn, blå og beige, og noen av klærne er mønstrete, men svært behagelige og ikke utagerende. Finn din nye skjorte til sommeren fra Samsøe & Samsøe! 

Herrmode: Skandinaviska klädmärken

NN.07

Menneskene bak det danske klesmerket reiser verden rundt for å samle inspirasjon til sine kolleksjoner, og dette kommer tydelig frem i deres stil. NN.07 har stilrene og gode passformer, og kombinerer både skandinaviske og japanske detaljer. Hos NN.07 finner du alt av jeans, skjorter og jakker av god kvalitet. Alle menn kan kle denne deres klær!

Le Fix

Le Fix er på alle måter et streetwear brand med en gjennomgående og casual stil. Bruk plagg fra Le Fix og kombiner dem med ditt eget tilbehør. Le Fix er det perfekte valg på en avslappet dag, når du bare vil gå i en oversized t-skjorte eller en hettegenser, og samtidig se litt trendig ut! 

Herremote: Skandinavisk stil
Love AnnaAnna Øverås
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN