Herremote for våren og sommeren 2019

Av - Alicja - | Offentliggjøring av annonser | 11.02.2019, 11:49
Męski styl - trendy wiosna/lato 2019

Eleganse kombinert med en rufsete frisyre, slitte jeans og elegante sko , lange skjorter og gensere med print på brystet. Herremoten vil overraske i år. Hva vil vise seg å være den ubestridte lederen og hva er bare et delikat tilbehør? Hvilken retning vil herrestilen ta i 2019? Venter vi på en retur med vintage eller kanskje futuristiske trender tatt rett ut fra Star Wars?

Det er ikke bare bare å kle seg i disse dager. Det er mye å velge mellom, og masse forskjellige stiler der ute. Enten du liker grafiske t-skjorter og avslappede jeans, eller helst kler deg i skjorte og chinos, er valgene mange, noe som gjør det vanskelig. Nedenfor skal jeg ta for meg herremoten for 2019, så jeg håper du vil finne noe som passer din stil, og kanskje du også blir inspirert til å prøve noe nytt?

Męski styl - trendy wiosna/lato 2019

1. Trend - økologisk, bærekraftig mote

Bærekraftig mote er i vinden som aldri før, og dette inkuderer også vegansk mote. (Neida, du trenger ikke kle på deg salatblader, men hva med et hodeplagg fra Gucci?) Nå ble du overrasket, ikke sant? Bærekraftig mote er rett og slett merker som produserer produktene sine på en miljøvennlig måte.

Bærekraftig mote trenger litt oppmerksomhet, så jeg har bestemt meg for å skrive om det her. Vesker og kofferter laget av sopplær anbefales av Stella McCartney, og firmaet Corkor, lager håndlagde korkvesker og tilbehør - både dyrevennlig og slitesterkt på samme tid.

Vegansk mote er ikke laget at tofu, men er dyrevennlig, og miljøvennlige produkter som vegansk skinn, resirkulerte flasker, kork, tre og mer. Denne nye måten å produsere klær og tilbehør på er absolutt det nye for fremtiden da det ikke er bærekraftig å fortsette å produsere klær og tilbehør slik det gjøres i dag.

Bærekraftig mote  er å designe og kjøpe varer slik at de er miljøvennlige. Bevisst shopping. Med miljøetiketter, som viser at et produkt er laget av giftfri bomull, kalles også organisk. Når det gjelder klær, bør de være holdbare, laget av naturlige materialer og tåle en vask eller to.

2. Jeans på jeans

Hva ville våren vært uten en ny og unik denimjakke eller et par slitesterke jeans? Menns vår / sommerstil 2019 er utvaskede jeans som skal være lyse og slitte med et lite hint av 80 - og 90-tallet. Denne typen jeans finnes i samtlige butikker i dag, og fra kjente merker, anbefaler jeg : Acne, Levi's og Lee.

3. Gensere

En genser er ikke til å komme unna i enhver manns garderobe. Genseren er rett og slett et must! Denne våren ser vi mer og mer gensere med print a la the Simpsons og Snoopi, og annet trykk. Skikkelig 90-talls med andre ord. Er du ikke fan av slik stil, gå for en basic minimalistisk genser i ull eller kasjmir uten trykk. 

 4. Grønt

Grønt er absolutt fargen i år, men ikke hvilken som helst grønnfarge. Fargen minner om khaki, men er grønnere. Den var å se på catwalken til både Dsquared2 og Zegna. Kle deg i grønt denne våren, enten du går all in med grønne bukser og en grønn genser, eller om du vil holde det enkelt og velger et grønt element i antrekket ditt. 

5. Eleganse

Skreddersydde dresser er min favoritt for herremoten for våren / sommeren 2019. Jeg tror at denne trenden, sammen med den bærekraftige, har kommet for å bli. Berømte designere tok inspirasjon fra vintage, og 60' og 70' årene ble inspirasjonskildene. Vakre kreasjoner av for eksempel  Kenzo, Louis Vuitton og Polo Ralph Lauren er virkelig verdt å ta inspirasjon fra.

6. Less is more

Gode basisplagg  legger grunnlaget for en god garderobe. Og med gode basisplagg, mener jeg klær laget av god kvalitet, som en kasjmirgenser, et par jeans, en enkel t-skjorte og en basic skjorte. Fargepaletten til basisplagg går i hvitt, grått, blått og sort. Takket være disse basisplaggene, komplementerer vi garderoben med gjenstander som alltid vil være trendy - som Converse sko eller en kul olajakke

7. Skjorten

Skjorten er et av de mest anvendelige plaggene i garderoben. Den kan brukes når du skal pynte deg, når du skal på jobb og til hverdags hvis du bretter opp armene for eksempel. Den er også pen under en genser. Gå for en klassisk skjorte kombinert med en bomberjakke, et par jeans og sneakers, og du er klar til å ta dagen fatt!

8. Streetstyle

Streetstylemoten er den mest behagelige jeg vet om. Du kan kle deg i joggebukser, hettegensere, sneakers - ja alt som er komfortabelt. Her gjelder det å ikke bare se avslappet ut, men også kle seg avslappet. I dette antrekket kan du gjøre det meste, som gå tur i parken, stå på skateboard eller være hjemme med venner.

Męski styl - trendy wiosna/lato 2019

Love - Alicja- Alicja -
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN