Finn din nye blazer på salg

Av Lene Johannessen | Offentliggjøring av annonser | 19.01.2018, 10:00
Finn din nye blazer på salg

Nå som salget er her for fullt, er det ofte vanskelig å navigere seg igjennom havet av klær, sko og tilbehør. Jeg har valgt å fokusere på det enkle men kule plagget, blazeren, i denne bloggen, så nedenfor finner du de fineste blazerene på salg denne sesongen!

Blazere på salg

Det finnes utrolig mange typer blazere nå om dagen, og det kan være vanskelig å finne en som både sitter bra, er tidløs og som ser fin ut på. Det kan være greit å gå for nøytrale farger, men liker du knallfarger, så går du naturligvis for det! Se mine favoritter nedenfor.

Rutete blazer
Velg mellom store eller små ruter, grå eller beige, rødt eller grønt. Dette er en relativt tidløs blazer som passer til de fleste antrekk. Kombiner blazeren med en strikkegenser under, et par sorte skinny jeans, og et par lekre ankelstøvler i skinn.

Finn din nye blazer på salg

Knallfarget blazer
Liker du å kle deg i knallfarger som skiller seg ut i mengden? En knallfarget blazer kan være prikken over i'en på et ellers enkelt antrekk. Kombiner blazeren med et par vide bukser i en nøytral farge som sort eller blå, en enkelt hvit t-skjorte og et par sneakers. Det gjør at blazeren blir skikkelig iøyenfallende!

Finn din nye blazer på salg

Fløyelsblazeren
Mange forbinder kanskje fløyel med julen og festligheter rundt det, men en fløyelsblazer kan man fint bruke hele året. Fløyel er veldig lekkert til enkle plagg, og passer perfekt over en festkjole kombinert med et par lekre hæler. Du kan også kombinere den med et par olabukser, og en enkel bluse.

Love LeneLene Johannessen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN