Favorittmønstre om høsten

Av Lene Johannessen | Offentliggjøring av annonser | 13.10.2017, 13:00
Favorittmønstre om høsten

Her på Fashiola elsker vi mønstre. Du kan kle deg i mønstre hele året, men det er noen spesielle mønstre som er mine favoritter. Kombiner det mønstrede plagget med jeans, kåper og sko i ensfarget som grått, grønt, blått eller sort. Eller gå ton i ton med høstfargene og kombiner mønstrete plagg med brunt eller beige.

3 favorittmønstre i høst

Høsten er årstiden der sesongen endrer seg, det blir kaldere ute om morgenen, og ikke minst - det blir mørkere. Hva er ikke bedre da enn å kle seg i litt fargerike mønstre for å lyse opp hverdagen? Jeg har listet opp mine tre favorittmønstre nedenfor, så les videre!

Ruter
Blazere, skjørt og bukser er mine topp 3 favorittplagg, og særlig når de kommer i ruter. Ruter er kjempepopulært denne høsten/vintersesongen og særlig når det kommer til kåper og blazere. Stilen er elegant men moderne og gjør det mulig for deg å kle deg i høstfarger som brunt, beige, grønt og grått. Se mine favorittruter nedenfor!

Favorittmønstre om høsten

Dyrisk
Et annet mønster som fortsatt holder koken, og som til stadighet dukker opp fra sesong til sesong, er nemlig dyriske mønstre. Jeg elsker kåper og bluser med dette mønsteret. Likt med rutene, har det noe elegant og klassisk over seg.

Favorittmønstre om høsten

Store striper
Stor striper er enda en moderne trend denne høsten. Striper kan enkelt kombineres med det meste, og en stripete t-skjorte kombinert med et par jeans og sneakers er et enkelt og kult antrekk. Gå for stripete kjoler, gensere og t-skjorter denne sesongen!

Love LeneLene Johannessen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN