Favorittfarger om høsten

Av Rima Baroud | Offentliggjøring av annonser | 27.09.2017, 15:02
Favorittfarger om høsten

Høstens mote er elegant, stilig og vakker. Høstens fargepalett er annerledes enn om sommeren, så nedenfor har jeg listet opp mine favoritter for denne sesongen.

Fire favorittfarger høsten 2017

Det finnes mange farger å velge mellom, men jeg vil fokusere på de jeg synes passer best om høsten, og som tilogmed matcher omgivelsene. Gå høsten i møte med mine favorittfarger da vel!

Bordeaux
Bordeaux er en nydelig og elegant farge enten du går for en bluse eller en genser. Det er en farge som enkelt kan kombineres med andre høstfarger, og den tilfører antrekket eleganse og et klassisk uttrykk. En annen måte å innføre denne fargen i garderoben din på, er å gå til innkjøp av kjoler eller skjørt for eksempel.

Mørkelilla
Dette er en annen dyp, og varm farge som tilfører antrekket mye attitude og stil. Denne fargen er kjempelekker kombinert med for eksempel sort, så gå for en kjole med sorte støvler til, eller gå for et skjerf for å gjøre et sort antrekk litt mer spennende.

Favorittfarger om høsten

Mørkegrønn
Denne mørke grønne fargen fungerer perfekt til høstesongen. Grønt er kjempelekker kombinert med enten hvitt, grått eller sort, så her kan man mikse farger eller går for helgrønt som på bildet over. Mine favorittplagg i denne fargen, er enten en regnjakke, en kåpe eller en vanlig jakke.

Lysebrunt
Brunt er en klassisk farge om høsten enten du liker mørkebrunt eller lysebrunt. For meg, er lysebrunt en skikkelig must-have i garderoben om høsten - fordi det alltid fungerer. Favorittplaggene mine i lysebrunt er hatter, støvler og kåper! Siden fargen er så enkel, betyr det at den kan kombineres med nesten hvilken som helst annen farge, og særlig fargene jeg har nevnt ovenfor.

Love RimaRima Baroud
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN