Fashiola's 3 favorittsko til vinteren

Av Lene Johannessen | Offentliggjøring av annonser | 27.10.2017, 10:00
Fashiola's 3 favorittsko til vinteren

Nå som vinteren nærmer seg med storskritt, kan det være lurt å investere i et par gode vintersko. Skoene burde oppfylle et par krav i mine øyne, og det er nemlig at de må være komfortable, varme og har en god såle så du ikke sklir så lett på isen.

Fashiola's 3 favoritter

Det finnes et hav av vintersko der ute, så derfor har jeg valgt ut mine tre favoritter. Kanskje du har planer om å shoppe vintersko på tilbud når Black Friday helgen kommer?  Jeg skal såklart også gi forslag til hva slags antrekk man kan kombinere skoene med. Les videre for mer!

Ankelstøvler
Kanskje ikke den mest praktiske av vinterstøvlene, men de ser trendy ut samtidig som de er varme. Ankelstøvlene kan du enkelt bruke med en varm boblejakke, og et par skinny jeans. Topp det hele med en digg strikkelue!

Knestøvler
Er det en sko som holder deg varm, så er det denne skoen, den dekker jo benet etter beste evne! Kombiner med en lekker vinterkåpe, et varmt og mykt skjerf og en skinnveske og du er klar for de fleste hverdagslige anledninger.

Vintersko med hel
Dette er naturligvis den upraktiske skoen, men den passer så godt til en pen festkjole, og siden festsesongen snart er her, synes jeg den var verdt å nevne. Kombiner kjolen og skoene med en pen clutch, og et skjerf, og du er klar for sesongens festligheter!

Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN