Fashiola tipser om Summer essentials

Av Lena Steffen | Offentliggjøring av annonser | 23.05.2017, 12:57
Fashiola tipser om Summer essentials

Om sommeren har vi alle en liste over plagg vi ikke kan leve uten. Har man ikke disse plaggene, blir liksom ikke sommeren helt den samme, og ettersom våren nå snart er over er det på tide å sjekke ut hva slags summer essentials man faktisk trenger. For å finne ut hvilke summer essentials folk flest har, har jeg intervjuet noen av jentene fra Fashiola teamet. 

Summer essentials for Fashiola teamet 

Om sommeren, når varmen virkelig slår til, enten man er på stranden eller sitter på en uteservering, har vi alle DET plagget vi ikke kan være foruten. Jeg spurte jentene i teamet hvilket plagg de ikke kunne være foruten, og de kunne bare velge ett plagg, og da ble det fort vanskeligere...

Lene
"Det plagget jeg absolutt ikke kan være foruten er en jumpsuit eller playsuit. Dette plagget er så komfortabelt og du kan bruke det på stranden, kveldens fest eller til hverdags. Denne sommeren leter jeg etter en jumpsuit i en varm oransje eller gul farge. Jeg kommer til å kombinere den med et par espadrillos".
Fashiola tipser om Summer essentials

Nicolina
"Jeg er helt opphengt i bikinier og dere må jo være enige i at bikinien er kjempeviktig når det er sommer? Hvert år kjøper jeg minst to nye, men i år har jeg ikke planlagt hvilken type bikini jeg skal kjøpe. Jeg har fortsatt noen uker på meg, men jeg må begynne å kikke snart".

Janni
"For meg er summer essentials et par komfortable og praktiske sko. Det finnes ikke mye som er verre enn å ha på seg et par sko man blir svett og ubekvem i, om sommeren. I fjor brukte jeg et par kjempefine og komfortable sandaler, men i år skal jeg satse på et par lette sneakers i stedet".

Fashiola tipser om Summer essentials

Filipa
"Mitt svar er nok ikke så veldig originalt, men det er et plagg jeg virkelig ikke kan leve uten, og det er t-skjorten. Hvert år når solen titter frem for første gang, elsker jeg virkelig å kunne kombinere en t-skjorte med et par enkle bukser. Om sommeren har man jo mange alternativer: skjørt, shorts eller tilogmed en snekkerbukse!"

Hvilke plagg er dine summer essentials? Vil du ha litt inspirasjon, kan du alltids sjekke ut vår kategori for kjoler, der finner du masse lekre kjoler til sommeren. Xoxo

Love LenaLena Steffen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN