Fargene du burde bruke i vår

Av Ecem Doğan | Offentliggjøring av annonser | 04.04.2018, 16:26
Farverne du skal bruge i foråret

Jeg har samlet de mest trendy fargene du burde bruke i vår. Vi er alledere veldig positive til sesongens varme og kalde farger, så la oss ta en nærmere titt på fargene!

Pastellfarger

Våren er sesongen da man kan la de sorte plaggene ligge i skapet til fordel for freshere farger.  Jeg er veldig glad i blazere, og spesielt den klassiske sorte blazeren. Med en blazer kan man enkelt skape et trendy antrekk enten du velger jeans, skjørt eller shorts til. Men denne sesongen kommer blazeren i mange nydelig pastellfarger som er lekkert kombinert med det meste. En av våre favoritter når det kommer til å finne lekkert tøy i pastellfarger er nettbutikken Revolve. De har de lekreste plaggene i alle tenkelige farger. 

Hvem liker vel ikke rosa? Det gjør iallefall jeg. De rosa nyansene er noe av det fineste jeg vet! En dressjakke i pastellrosa er helt klart på min ønskeliste denne våren. Du kan kombinere den søte rosa blazeren med et par lyse jeans, en hvit t-skjorte og et par kule sneakers for et feminint uttrykk. Ikke glem accessoriene for å gi antrekket det lille ekstra.

Lyseblå

Vi ser veldig mye av denne blåfargen denne sesongen. Selv om blåfarger kan være vanskelige å kombinere, så er det en farge som passer til oss alle. De lyseblå plaggene kan du kombinere med hvitt, noe som er en uslåelig fargekombinasjon denne våren.

Pastellgrønn 

Denne fargen kalles også ofte mintgrønn, og er en populær farge i 2018. Mintfargen har en lys, pastellgrønn tone. Lekre bluser og tilbehør i denne fargen kommer til å gi masse liv til antrekket denne sesongen.

Gult 

Her må vi bare begynne med å si at gult er kult! En lys gul eller mer sennepsgul farge, ser vi denne sesongen på både bukser, bluser og kjoler. Det er kanskje en farge som synes godt, men et antrekk med fokus på denne fargen kan være så lekkert! Kombiner den gule fargen med andre pastellfarger som du kan se på bildet ovenfor.

Turquoise for the win!????????

Een bericht gedeeld door Fashiola (@fashiola_) op

Love EcemEcem Doğan
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN