En sort bluse, fire antrekk

Av Gal Dagan | Offentliggjøring av annonser | 21.03.2018, 14:51
En sort bluse, fire antrekk

En av mine favoritter i garderoben, og et plagg jeg alltid sørger for å ha en eller to av i skapet, er den sorte blusen. Den er tidløs, og passer til alt av antrekk, så det er enkelt å kle seg selv om du ikke har noe inspirasjon en morgen. Uansett hva slags blusedesign du velger, er det ikke tvil om at man burde gå for en bluse som komplementerer din fasong og resten av antrekket. 

Mine favorittantrekk med den sorte blusen

Det finnes uttallige stiler og fasonger når det kommer til den sorte blusen, så det kan være vanskelig å vite hvordan den best kan kombineres. Har du en sort bluse i skapet, men er usikker på hvordan du kan kombinere den?  Jeg har laget 4 forskjellig stiler som passer til forskjellige anledninger, så ta en titt og bli inspirert av mine valg nedenfor. 

Aller først, finn din nye sorte bluse!

Som jeg nevnte ovenfor, er det mange type design å velge mellom, så velg en som er flatterende på deg. Har du en smal fasong, så gå for en bluse som ikke går over hoftene. Er du derimot høy, burde du velge en som gjør nettopp det. Har du litt fasong, gå for en bluse uten lommer da disse tiltrekker seg unødvendig oppmerksomhet. Er du sporty og slank, gå for en med lommer. Se vårt utvalg nedenfor.

 

Antrekk 1: Hverdagen

Ser du etter noe å ha på deg på jobb, skolen eller en dag med shopping? Da er denne enkel. Kombiner den sorte blusen med et par jeans og komfortable sneakers, og du er klar for dagen. Glem ikke å ta med en stor veske eller en trendy ryggsekk så du får plass til alt du trenger i løpet av dagen!

Antrekk 2: Brunsjdaten

Skal du på søndagsbrunsj med kjæresten eller med en ny date? Da trenger du noe som er behagelig å ha på deg. Kombiner den sorte blusen med et skjørt i en søt farge for å balansere antrekket. Gå for enkle sko som et par espadrillos, og en enkel sort veske, og du er klar for daten!

Antrekk 3: Jobbmøtet

Har du et viktig jobbmøte du skal i? Da burde du gå for et mer sofistikert antrekk så du ser profesjonell og representabel ut. Kombiner den sorte blusen med en blazer, et par smale sorte bukser, og et par sandaler med litt hel. Velg pent tilbehør som en rosa clutch og en enkel klokke i sølv. 

Antrekk 4: Middagen

Skal du på date eller ha middag med en spesiell person, er den sorte blusen det perfekte valget. Kombiner blusen med et par crazy slengbukser med masse print! Hold resten av antrekket enkelt, men sørg for å ha et par øredobber som synes. En enkel sort skulderveske eller clutch er perfekt å bruke på en middag.

Love GalGal Dagan
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN