Kle deg som SUITS-jenta; Meghan Markle

Av Demi van der Spek | Offentliggjøring av annonser | 01.12.2017, 10:00
Kle deg som Meghan Markle

Meghan Markle, du kjenner henne kanskje som Rachel Zane fra TV serien Suits. Hvis du gikk glipp av ukens store nyhet, så skal hun altså snart gifte seg med prinsen av England, da deres forlovelse ble annonsert denne uken! Men, hva vet vi om Meghan? Vi vil gi deg en kort introduksjon av denne kjendisen - eller den kommende Hertuginnen.

Vi introduserer: Meghan Markle!

Meghan er datter av en Afro-Amerikansk mor og en Nederlandsk-Irsk far. Hun gikk på Northwestern University der hun tok en bachelorgrad i scenekunst og internasjonale relasjoner. Etter fullførte studier, jobbet hun en periode for den Amerikanske ambassaden i Buenos Aires. Etter det, valgte Meghan å ta steget inn i TV og filmverden, men hun er absolutt mest kjent for sin rolle som Rachel i Suits. Meghan Markle er ikke bare en skuespiller som er forlovet med en Britisk kongelig, hun har også jobbet som modell og hadde en suksessfull nettside, The Tig, der hun var CEO og grunnlegger. Selv om nettsiden nå er offline, er Meghan en suksessfull forretningskvinne! Meghan har også vært en feminist siden hun var bare 11 år gammel, og som ambassadør for FN's kvinnelige politiske deltakelse og lederskapsprogram, ga hun en minneverdig tale på den internasjonale kvinnedagen i 2015. I talen beskrev hun hvordan hun har jobbet for likestilling for kvinner siden hun var 11 år gammel, og at hennes opplevelser gjør at hun jobber for likestilling for kvinner. Meghan har også besøkt Rwanda for å møte politiske ledere og hun dro også til Afghanistan for å besøke Amerikanske tropper. Hun er virkelig one in a million, Prins Harry!

Stilen hennes 

I TV serien Suits, er Meghan best kjent for hennes flotte stil. Hun er ofte kledd i ettersittende skjørt eller en pyntet festkjole med høye hæler, og hun ser alltid så flott ut! Uansett, Meghan er et stilikon på privaten også. Hennes off screen antrekk er kanskje hakket mer avslappet men, klesstilen hennes oser fortsatt stil og klasse. 

Hun kler seg ofte i klassike plagg som blyantskjørt, en enkel bluse, en trenchcoat eller vinterkåpe og en designerveske. Fottøyet hennes er nesten alltid høye hæler eller ankelstøvler, og hun er ikke redd for å vise de flotte bena sine (sjalu!) Uansett hva hun har på seg, klarer hun å se klassisk ut hver gang!

Meghan Markle og Prins Harry's Bryllup

Det Britiske Kongehuset annonserte den 27. november at prinsen og skuespilleren gifter seg neste år. Bryllupet skal være i mai, og de nyforlovede skal gi hverandre sitt 'ja' i St. George's kapell i Windsor Castle. Litt artig informasjon; Prinsen og skuespilleren møttes i mai 2016 og gifter seg altså akkurat 2 år senere. Nå som hun er forlovet, har hun valgt å legge både modellkarrieren, skuespillerkarrieren og entreprenørskapet på hyllen. Hun kommer, imidertidig til å få nye plikter som hertuginne, og hun kommer også til å være mer involvert i FN og andre mindre organisasjoner i England.

Hva skal man ha på seg i et maibryllup?

Et bryllup om våren er de aller fleste kvinners drøm. Blomstene blomstrer, og temperaturen er helt perfekt!

Vi er skikkelig fan av Meghan Markle, og vi elsker stilen hennes! Men vi er såklart veldig nysgjerrige på hva du synes?

Love DemiDemi van der Spek
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN