Dette skal du ha på deg vinter & vår 2020

Av Anna Øverås | Offentliggjøring av annonser | 27.01.2020, 09:26
Dette skal du ha på deg høst og vinter 2019/2020

Som alltid, når vi går en ny sesong i møte, så er det nye trender som står for tur. Jeg har fulgt nøye med på fjorårets og årets streetstyle trender blant store influensere og moteikoner. Stikkord til trender vinter 2020 er; oversized kjoler, puffermer, blazere og naturfarger

Selv om vi lengter etter å bruke de lekre sommerkjolene igjen, så har vi fortsatt noen måneder igjen før vi kan ta de frem. I mellomtiden burde du sjekke ut de største trendene for vinter og vår 2020.
Dette er det du skal ha på deg: 

  • Oversized kjoler

Sommerens stikkord var flagrende kjoler med blomsterprint og andre herlige mønster, og det er ingen tvil om at vi kan fortsette å bruke kjoler utover høsten og vinteren. De lette sommerkjolene byttes ut med tunge, oversized kjoler, helst langermet med maxi-lengde. Kjoler vinter 2020 skal helst være i ull eller ha mønster som ruter eller andre print. Style sammen med sporty sneakers for et avslappet utseende, men kombiner heller med noen tøffe skoletter eller cowboyboots til jobb og andre anledninger hvor du vil føle deg litt stilig.

 

  • Puffermer

Nå skal vi kle oss i bluser og kjoler med puffermer og mye volum. Dette er kanskje den trenden vinter 2020 som jeg er mest glad for. Puffermer kan ofte gjøre et antrekk feminint og lekent, og jeg elsker for eksempel å style en vid bluse til skinny jeans og skoletter! Blir det for mye volum kan du enkelt bruke et stilig belte i midjen. Smale selskapskjoler med puffermer er også veldig lekkert til årets julebord! 

 

View this post on Instagram

Light wind, heavy shoulders ???? #cphfw

A post shared by Hege Aurelie Badendyck (@hegeaurelie) on

  • Blazeren

Blazeren er en gjentakende favoritt, som er trendy år etter år. Blant høstmoten 2019 så vi igjen at blazeren skulle være oversized, og den skal gjerne ha skulderputer! Denne trenden fortsetter utover våren 2020. Blazeren er definitivt et av mine favorittplagg, nettopp fordi den kan brukes til alt og passer alle. Style den til jeans og sneakers for en casual look, eller bruk den over kjole med et belte i midjen og høye hæler til fest! I år ønsker jeg meg en ullblazer som jeg også kan bruke som ytterjakke med en deilig strikkegenser under! 

 

View this post on Instagram

Today I am thankful ????

A post shared by JANKA POLLIANI (@polliani) on

  • Naturfarger

Trendalarm: Beige, brunt og flaskegrønt! Høstens flotteste farger! I takt med at fargene på trærne skifter, så har vi en tendens til å følge etter, og det er så deilig. Vi tar med oss naturtrenden inn i 2020 og det handler om å ta i bruk naturfargene som best mulig, og gjerne sette sammen mange nyanser av brunt og beige. Kombiner en deilig beige strikkegenser med brune kordfløyelsesbukser, og en lekker ullkåpe til!  Det er bare så lekkert! Sørg også for å ha en lekker trenchcoat klar til årets litt varme soldager! Dette er must-have våren 2020!

 

View this post on Instagram

Les beiges ????

A post shared by Tine Andrea (@tineandreaa) on

  • Chunky sneakers

Sneakers er en never-ending trend, og jo mer sporty, jo bedre. Kanskje det er på tide å utfordre deg selv med noen enda mer chunky sneakers, eller hva med terrengsko? Say no more... Style dine beste kjoler i vinter 2020 og andre trendplagg til noen hotte sneakers. Sjekk mine favoritter her!

 

Dette skal du ha på deg vinter & vår 2020
  • Håndvesken

Jeg tok nylig over mormor sin veldig gamle Mulberry håndveske, og har funnet ut av, at med en ny veske så føler jeg meg som en ny person. Veske er noe som jeg sjeldent kjøper meg, nettopp fordi at hvis jeg først skal investere i en ny veske, så skal det være en tidløs modell som jeg kan bruke i mange år fremover. Men en lekker håndveske trenger ikke nødvendigvis å koste skjorta. Her på Fashiola har vi et stort utvalg av vintage vesker og det finnes alltid massevis av designervesker på SALG.

På moten 2020 er det like hot med en vintage designerveske som en supertrendig veske fra Ganni eller APC, men det er definitivt håndvesken som gjelder blant alle veskekategoriene! 

Dette skal du ha på deg vinter & vår 2020
Love AnnaAnna Øverås
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

Relaterte blogger:

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN