Det perfekte festantrekket

Av Lene Johannessen | Offentliggjøring av annonser | 03.12.2018, 12:41
Det perfekte festantrekket

Nå er det ikke lenge igjen til jul, og jeg synes dette året har fløyet avsted! Og siden det er begynnelsen på desember, betyr det at vi er midt i festsesongen. Den festlige sesongen kommer dessverre også med en masse kleskriser. Man trenger et antrekk til julefrokoster med familien, lunsj med venner, julebord med jobben og alt annet av fester du skal i. Jeg synes det vanskelig å finne en festkjole, som passer like bra til alle disse anledningene.

De fineste festantrekkene du bør kjøpe nå

Det er veldig vanskelig å velge når man har så mange fine muligheter! I år vil jeg prøve å gå for en annen stil enn jeg pleier, og heller gå for en stilig jumpsuit. Den kan kombineres med mange forskjellige sko, vesker og andre accessories. Kombiner den for eksempel med et par ankelstøvler, og en lekker vinterkåpe til julefrokosten med familien, og bytt ut ankelstøvlene med hæler til julebordet.

Glitterkjolen
Gå for en kjole med glitter eller paljetter for å skinne skikkelig på festen eller ved lunsjen. Denne årstiden er tiden der man virkelig kan skinne litt ekstra så ikke vær redd for å skille deg ut i mengden. Shine bright like a diamond - er det ikke det de sier?

Julekjoler i alle farger

En julekjole kjenner du raskt igjen. Den er ikke for utfordrende, har paljetter eller glitter, og du har den på deg et par ganger i året, men det behøver ikke å ødelegge for moroa såklart. Det å finne den perfekte julekjolen er naturligvis også veldig gøy synes jeg!

Galakjolen
Er du skikkelig julefan og er så heldig at du skal på julegala? Da bør du kle deg i en kjole som går til anklene og som er elegant og pen. Jeg har samlet mine favoritter nedenfor så du ikke behøver å lete etter en selv. Enkelt ikkesant?

Love LeneLene Johannessen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN