Det moderne bryllupet

Av Lena Steffen | Offentliggjøring av annonser | 06.12.2018, 16:24
Le mariage moderne

Den tradisjonelle bryllupssesongen har tatt slutt, og det er på tide med en trendrapport. For det er nemlig en liten endring på vei, de som gifter seg nå om dagen har ofte ikke det tradisjonelle bryllupet, men et mer moderne et.

Hva mener jeg med moderne? Det er mer uformelt enn det vi vanligvis ser. Nå til dags er det nemlig mer og mer vanlig med mindre tradisjonelle bryllup der paret som gifter seg velger å si farvel til konvensjonene. Den store dagen er selvfølgelig alltid romantisk og sofistikert, men med en moderne vri. Bort skal den tradisjonelle lange brudekjolen, hvite høye hæler og den tradisjonelle første dansen.

Nå er tiden inne for et bryllup som reflekterer personlighetene, som ikke koster skjorta, og istedet for hvit kjole, en pen pastellfarget en. Gå for grillmat istedet for 3 retters, lag dine egne dekorasjoner. Ja, i det hele tatt, gjør det som føles rett for deg. Ønsker du deg et tradisjonelt bryllup likevel er det absolutt ikkenoe galt med det! Hver sin smak!

Le mariage moderne

Et moderne bryllup = en lavbudsjett kjole

Det moderne bryllupet fokuserer ofte ikke på en dyr brudekjole og ekstravangant mat og dekor. Det er mer low key der kjolen ikke er fokuset, men paret som gifter seg. De vil heller bruke pengene sine på en bryllupsreise eller et nytt hus. Hvis du planlegger å gifte deg i 2019, an du ta en titt på vårt utvalg av brudekjoler på budsjett.

Flere og flere merker lanserer også rimelig brudekjoler, noe som er så flott! Det får meg nesten til å ville kjøpe en brudekjole! Men det kan man vel ikke uten et bryllup, eller hva?

Dit bericht bekijken op Instagram

Happily ever after etc.

Een bericht gedeeld door & Other Stories (@andotherstories) op

Love LenaLena Steffen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN