Derfor er Fila merket alle snakker om

Av Sophie Tarif | Offentliggjøring av annonser | 21.02.2018, 10:19
Fila disruptor

Det nye must have merket akkurat nå, er Fila. Dette merket har en spesiell plass i mitt hjerte siden mine første sneakers var fra nettopp Fila. Jeg var sikkert 13-14 år gammel da jeg fikk de. Nå føler jeg meg veldig gammel for sneakers var ikke så vanlig på den tiden, der jeg kommer fra. Man skulle ikke bruke sporty sko hvis man ikke skulle trene. Men tilbake til mine første sneakers, de Fila skoene jeg hadde var ikke på langt nær så kule som Fila disruptor skoen du får tak i nå. Uansett, Fila er et merke jeg virkelig digger, og jeg skulle gjerne hatt både Fila kjoler og disruptor skoene.

Fila-sneakersene alle vil ha

Akkurat nå, er alle helt gale etter Fila disruptor skoen. Den kommer i sort, hvit og lys rosa for øyeblikket, og du kan velge mellom  høye eller lave modeller. Men hvor får du tak i Fila disruptor til dame? Dessverre er skoen utsolgt nesten overalt, men siden vi har vår Fashion Finder, har jeg funnet noen par til deg. Det finnes også mange andre Fila skomodeller til dame, så se vårt utvalg nedenfor.

Hvordan kombinere Fila disruptor

Fila disruptor sneakersen er en chunky sko. Det kjenner du igjen på den tykke sålen og grove modellen. Fordi denne skoen er litt grov, er det fint å kombinere de med finere plagg som for eksempel en enkel kjole, eller et par jeans med høyt liv og en enkel genser til.

Fila kjolen

Selv om Fila skoene er mine favoritter, er Fila kjolene også utrolig kule og et absolutt must-have for våren. Denne kjolen ligner litt på en tenniskjole, men kombinert riktig, blir antrekket veldig trendy. Kombiner kjolen med et par sneakers, og en denimjakke for et vårlig/sommerlig antrekk.

Fila collegegenser

Logo'er er den store trenden for sommeren 2018. Og med en hettegenser eller collegegenser fra Fila, henger du så absolutt med på trendene. Jeg synes Fila genserene til dame er kjempefine, og jeg klarer ikke å velge en favoritt. Uansett om du velger en hettegenser eller en collegegenser og kombinerer den med en kul olabukse og et par sneakers er du good to go!

Fila t-skjorten

Forrige sommer hadde nesten alle en t-skjorte fra Levi's eller andre merker. Dette året er det Fila t-skjorten som gjelder, og som virkelig blir populær. Kombiner den med et par leggings og sneakers for en sporty look eller ha den under en dressjakke sammen med et par mom jeans. Nedenfor har jeg samlet mine favoritter! 

Fila sokker

Dette er kanskje veldig hipster eller 90-tallsbarnet i meg, men Fila sokker er jo bare så kult! Kombiner dem med et par ankellange jeans så man ser sokken, eller kombiner de med et miniskjørt og sneakers. For å gjøre antrekket komplett, ta på deg en hatt da vel!

Love SophieSophie Tarif
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN