Denne høsten er det mini / maxi trenden som gjelder

Av Lena Steffen | Offentliggjøring av annonser | 02.10.2017, 16:46
Denne høsten er det mini / maxi trenden som gjelder

Denne høsten er det mini / maxi trenden som gjelder. Du lurer kanskje på hva jeg mener med det? Det er nemlig kombinasjonen av et ettersittende plagg og et løst plagg i ett og samme antrekk. Og når temperaturene faller, og regnet pøser ned, er det veldig deilig å ha på seg noen ekstra lag med klær. Les videre for å se hvordan vi styler denne trenden!

Kombiner mini med maxi i høst

Høsten. Årstiden der det er 5 grader om morgenen og 20 grader utover dagen. Det er jaggu ikke lett å vite hva man skal kle seg i når temperaturene er så forskjellige. Mitt råd til deg? Kombinasjonen av mini og maxi. Kombiner ettersittende klær med skikkelig oversized klær. Kort sagt, bland mini og maxi i høst. Se hvordan, i tre antrekk.

Ettersittende jakke med XXL tilbehør
En av mine favoritter er kombinasjonen av en ettersittende jakke kombinert med et gigantisk skjerf. Ikke bare er det trendy, men også komfortabelt. Velg for eksempel en sort skinnjakke og kombiner med et kjempestort skjerf.

Miniskjørt og XXL cardigan
Selv om sommeren er over, trenger du ikke legge vekk miniskjørtet. Det kan du også bruke i høst med et par strømpebukser til. For en skikkelig høstlook, kombiner skjørtet med en skikkelig digg og oversized cardigan. Komfortabelt, varmt og digg.

Vide bukser og crop tops
Et enkelt valg denne høsten er å gå for et par vide bukser og en genser. Velg dette årets mest trendy genser - nemlig en cropped genser. Jeg elsker å blande vide bukser med overraskende elementer som en cropped genser. Sjekk ut mine favoritter nedenfor.

Love LenaLena Steffen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN