Denim trend: Olashortsen

Av Lene Johannessen | Offentliggjøring av annonser | 30.05.2017, 10:15
Denim trend: Olashortsen

Olashortsen er kanskje det plagget i garderoben som er lettest å kombinere og bruke om sommeren. Den kan pyntes opp eller ned og til fest er den kjempefin kombinert med en pen bluse eller tunika og høye hæler, eller til hverdags med en enkel skjorte og et par sneakers. Er det ett plagg du burde investere i denne sommeren, er det definitivt olashortsen.

Jeanshorts med høyt liv

Jeansshortsen kommer i mange forskjellige varianter, og min favoritt er definitivt en som er høy på livet. Denne typen shorts er kjempefin til en grafisk t-skjorte og sandaler til hverdags, eller en lekker off-the-shoulder topp og et par wedges når du vil pynte deg litt ekstra. Et tips når varmen virkelig slår til, er å kombinere jeansshortsen med en kort topp for å både få fremhevet kroppsfasongen og også være komfortabel i varmen. 

Hvordan style olashortsen
Her er mulighetene uendelig mange ettersom shortsen kommer i mange forskjellige farger og varianter. Ikke bare ser shortsen kul ut med et par ankelboots, en topp med blonder og en armyjakke på festival, men du blir fort klar for en bytur hvis du kombinerer shortsen med en kul t-skjorte, en blazer og et par høye sandaler. Nedenfor har jeg samlet mine favoritter av jeansshorts med høyt liv.

Denim trend: Olashortsen

Slitte og hullete denimshorts
Denne shortsen er kjempekul på for eksempel festival eller en tur på stranden. Kombiner shortsen med en t-skjorte og en kimono og et par sneakers for den ultimate festival-looken. Skal du på stranden, er denimshortsen kombinert med en løs tunika, et par flip flops og en hatt kjempekult.

Fargerik olashorts
Olashortsen kommer ikke bare i blått, men i uendelig med farger. For eksempel en lyserosa shorts er kjempefint med en blondebluse, et sort skinnbelte og et par boots. Nedenfor har jeg samlet mine favoritter av olashorts i andre farger enn blå.

    

Love LeneLene Johannessen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN