Den viktigste fargen for 2019

Av Sophie Tarif | Offentliggjøring av annonser | 27.12.2018, 10:00
Årets viktigaste färg 2019

Når det kommer til farger, hvem er vel bedre å å stole på enn ekspertene selv? Pantone. For 2018 valgte Pantone Ultra Violet til årets farge, selv om det tok lenger for Gen Z Yellow å ta fargen i bruk, har trenden definitivt gjort sitt fremtog i moteverden i år.

Så, hva er årets farge for 2019?

 

Årets vigtigste farve korral

2019 = Living Coral

Living Coral er ment å reflektere den positive energien fremover i 2019, en farge som kommer til å gi næring, komfort og som får oss til å føle oss bra.

For å forklare, Living Coral er mindre flashy enn fjorårets Ultraviolet men fortsatt lys og engasjerende. Living Coral beskrives som en farge med matt oransje base med en gyllen undertone. Dessuten symboliserer denne korallfargen den virkelige verden og korallrevene vi vil ta vare på, men som holder på å forsvinne fra havets bunn. Living Coral er en vakker farge på blomster som kommer til å være blandt de mest populære av alle vårens farger for 2019.

Jeg er veldig glad for fargen for 2019: Living Coral (ja, korall er min favorittfarge!). Du kommer til å se meg med korallfargede accessories som en scrunchie i håret, eller en vannflaske ettersom det ikke er så lett å finne klær i akkurat den samme nyansen. Men nå har jeg en god grunn til å presentere "årets farge 2019" i blogger og trender (du har blitt advart). Jeg ser spesielt frem til å ta i bruk korallfargede klær når våren og sommeren kommer.

Selv om Pantone har valgt Living Coral for sin farge i 2019, bør vi også overveie helheten. Hvilke andre fargepaletter har Pantone nylig sluppet?

 

Metallisk Shimmer

Med imponerende 200 nyanser har denne fargepaletten tatt inspirasjon fra vår generasjons fascinasjon av teknologi, og derfor skapte fargeekspertene en samling rundt elektronikk og alt glinsende. Litt artig er det jo at metallisk har vært trendy en stund. Vi har sett masse av metallfargede sko på influencers rundt om i verden i år. Metallisk er ikke lenger bare gull eller sølv, men også blå, brun, rosa og mer. Du kan være sikker på at den metalliske trenden fortsetter som futuristisk mote i 2019! 

Pantones  forutsigelser for våren/sommeren 2019

Hvert år samles Pantones team for å ta en nærmere titt på hvilke fargetrender som er populære fra moteshows - hva var tankene deres for SS19? Når våren kommer vil vi ta en nærmere titt på ca 12 fremtredende farger. Sjekk ut Pantones fullstendige rapport her.

Personlig tror jeg at det finnes ulike nyanser av den naturnære fargepaletten som kommer til å gjelde, for eksempel den grønne "Pepper Stem". Du bør følge med på denne oppfriskende grønne fargen som i kombinasjon med ulike mønstre, kommer til å være godt synlig gjennom motesommeren 2019.

Hva tror du, følger du prognoser for fargetrender? La meg vite hva du tenker!

 

Love SophieSophie Tarif
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN