De 3 beste strandveskene i år

Av Lene Johannessen | Offentliggjøring av annonser | 30.07.2017, 12:00
De 3 beste strandveskene i år

Sommeren er i full sving, og du drar sikkert på stranden så ofte det lar seg gjøre. Selv om været her i Norge er ganske ustabilt og usikkert, hindrer det ikke oss nordmenn i å utnytte hver eneste dag med sol til det fulle. Men hva skal du pakke strandtilbehøret i? Du trenger en veske som er stor nok til å romme både håndklær, solkrem, solbriller, vann og en god bok eller noen ukeblader. 

3 forskjellige strandvesker

Vi her i Fashiola vil ikke bare ha en fin bikini på stranden, men også en kul strandveske som enten matcher eller komplementerer bikinien eller strandtøyet. Det finnes et hav av vesker å velge mellom, så derfor har jeg listet opp mine 3 favorittvesker nedenfor.

Stråvesken
En romslig stråveske er ikke bare veldig praktisk, men ogå veldig trendy akkurat nå. Det beste, synes jeg, med en stråveske, er at sanden bare glir igjennom hullene så du slipper å dra med deg halve stranden hjem. Strandvesken passer til alt av strandtøy som for eksempel en shorts, flip flops og en løs topp.

De 3 beste strandveskene i år

Tøyvesken
Tøyvesken eller shopping tote som det også heter, er en veske alle burde eie. Den passer til så mange anledninger, som blant annet som strandveske. Vesken kommer i uttallige farger, fasonger og variasjoner så her kan man virkelig velge og vrake. Den er også stor nok til at man får pakket med seg en ekstra bikini og alt annet man ønsker å ta med seg på stranden.

De 3 beste strandveskene i år

Ryggsekken
En ryggsekk er kanskje den mest praktiske vesken man kan ha. Den er komfortabel å bære, og rommer mye. Den finnes også så utrolig mange kule og fine ryggsekker nå for tiden, så du kan lett finne en som passer deg best. Er ryggsekken stor nok, rommer den både flip flops, håndklær, vannflaske, solkrem - ja alt man måtte ønske å ta med seg. Se mine favoritter nedenfor.

Love LeneLene Johannessen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN