Chunky sneakers og hvordan du styler dem

Av Sophie Tarif | Offentliggjøring av annonser | 12.02.2018, 15:58
Chunky sneakers og hvordan du styler dem

Chunky sneakers er den store sneakertrenden i 2018. Chunky sneakers er sneakers med en tykkere og mer robust såle og en slags vintageutstråling. Denne typen sneakers har også blitt kalt "dad sneakers" og det er vel mest fordi på 90-tallet, pleide menn i 40-årene å bruke de (og gjør det sikkert enda!). Nå ser du trendy og hippe fedre gå rundt med Stan Smith sko, men på 90-tallet gikk de altså med chunky sneakers. Denne skoen var nok ikke brukt som et bevisst motevalg, men heller fordi de var behagelige å ha på seg i hverdagen: de er solide og slites ikke ut så raskt. Den chunky sneakeren har en tykk såle og et sporty uttrykk.

Chunky sneakers i 2018

Chunky sneakers kommer du til å se overalt denne sesongen. Bare se for deg de chunky sneakersene fra Balenciaga, Vetements og Raf Simons. I tillegg til disse designerskoene, ser du også endel sko som er vintageinspirert. For å nevne noen er de å finne hos Nike, New Balance og Fila for eksempel. Nedenfor ser du sneakers som har kommet tilbake fra det glade 90-tall i tillegg til nye modeller.

Hvordan kombinere chunky sneakers

Chunky sneakers kan kombineres på mange forskjellige måter. Du kan for eksempel kombinere skoene på en ungdommelig måte ved å kombinere dem med et par culotter eller et par sportstights med en oversized hettegenser til. Eller så enkelt som et par jeans og en baseballcaps. Vil du gi chunky sneakers et mer voksent uttrykk? Da kan du også kombinere skoene med et midiskjørt, med en cardigan og en lekker clutch til. Her er det bare å eksperimentere!

Love SophieSophie Tarif
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN