6 bra julegaver til han som har alt

Av Annabel van Eijk | Offentliggjøring av annonser | 08.11.2019, 10:26
Julegave til han

Det er ikke alltid lett å finne julegave til han som har alt, men her får du tips til smarte gaver som han kanskje ikke ville ha kjøpt til seg selv, men som han faktisk vil bruke. Styr unna standard gaver som sokker og boksere, og kjøp noe litt mer unikt, men det burde ikke være så dristig at du risikerer at han ikke vil bruke det. 

Enten du skal gi gave til kjæreste, mann, far, stefar eller en venn som er fullt og helt i din friend-zone; disse tipsene er helt på den trygge siden. Jeg har valgt å fokusere på gaver som ikke er avhengig av perfekt passform eller som er veldig spesifikke i stilen. Et par jeans eller solbriller er derfor no-go, nettopp fordi det er en risiko at det ikke passer. La oss derfor gi de bra mennene i livene våre noe de fortjener, og som de vil bruke gjennom det nye året og enda lengre! 

1. Kashmir goodies

Jeg kan ikke engang uttrykke hvor bra det er å gi kashmir i julegave til han. Den myke følelsen han får når han legger hånden på det som er inni innpakningspapiret vil sende varme fuzz til hjertet hans. Vinterlige accessories i kashmir som luer og skjerf er nydelige gaver til enhver mann, uansett hvilken stil han har. Og jeg kan underskrive på at dette ikke er noe som han ville ha kjøpt til seg selv! For de mer stilbevisste mennene der ute, vil en høyhalset genser i kashmir bli hans nye yndlingsplagg. Gå for en diskret farge som grå, mørkegrønn eller off-white slik at han kan style det med alt han har i vintergarderoben. 

2. Mansjettknapper 

Mansjettknapper er ikke forbeholdt menn som bruker dress på jobb hver dag, de fleste menn får i hvert fall brukt mansjettknapper et par ganger i året. Du tenker kanskje at mansjettknapper er en kjip julegave hvis det ikke blir brukt så ofte, men så lenge du gir noen mansjettknapper som står i stil til mannen, så kan det funke bra i julegave til han. Finn et par som representerer en slags spøk eller et minne du har sammen med han, så det blir en personlig gave, eller et par kule mansjettknapper som gir en tvist til hans ellers normale dressantrekk. Paul Smith har morsomme mansjettknapper som fremdeles er smarte og stilige. 

3. Loungewear

Menn innrømmer ikke dette, men alt de virkelig vil ha i livet er et par tøfler og en morgenkåpe som de kan ha hjemme. Det er ikke sikkert at de er enige i at dette er must-have, men så snart de får tak i behagelig loungewear, er det ingen vei tilbake til den gamle fillete treningsdrakten. Siden dette ikke er noe de vil spandere på seg selv, så kan du ta en titt på luksuriøst nattøy fra merker som Calvin Klein eller GANT. Morgenkåper er en luksus han ikke en gang visste at eksisterte, spesielt når du puster på merker som Derek Rose eller Lexington.

4. Sneakers

Det er kanskje et par sneakers som han aldri slutter å snakke om, som du kanskje synes er litt for dyre. Hvis du er sammen med et sneakerhead, vet du hvor lykkelig et par nye sneakers vil gjøre han, spesielt hvis det er statement sko som Asics Kayano, Adidas Yung eller Arkk Copenhagen. 

Hvis han ikke er så opptatt av den seneste sneakersmoten, vil han elske et par klassiske sneakers med minimalistisk design. Han har sikkert allerede de ikoniske skoene fra merker som Converse og Vans, så du kan jo gå for noe litt mer unikt. Sjekk ut sneakers fra COMMON PROJECTS eller det bærekraftige skomerket, Veja! Stayhard har et stort utvalg sneakers til herre, og her finner du alt fra statement sko til de mer klassiske sneakers, som passer til enhver mann! 

5. En fancy toalettmappe 

Du vet at en fyr har tingene sine på plass når han har en fin toalettmappe. Hvis han fremdeles reiser med en zip-lock pose i plast eller den samme tannpasta-fargede toalettmappen fra tenårene, er det på tide at du unner han en luksuriøs toalettmappe i julegave. Han kommer kanskje umiddelbart til å tenke at det er unødvendig, men med en gang han pakker til sin neste reise, vil han sette pris på denne maskuline, fine toalettmappen som han kan ha i mange år fremover. 

6. En stilig tote bag

Når det gjelder vesker, så er det kanskje enklest å gi en ryggsekk, men det er også litt kjedelig. Samtidig så føles det litt for old school å kjøpe en portefølje. Ikke vær kjedelig, ikke vær old school; overrask han! En klassisk tote bag i skinn eller stivt bomull er noe vi kvinner alltid har med oss, og spesielt i disse dager hvor man ikke vil bli sett bærende rundt på handleposer i plast, for å vise at man er miljøbevisst. Introduser han derfor for det fantastiske livet med en tote bag. Her vil han få plass til alle sine nødvendigheter, drikkeflaske og mye, mye mer. Finn en stilig tote bag i enkel design og fint materiale, så slipper han å drasse rundt på et kjipt bærenett i bomull. 

Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN