Boblejakken

Av Lene Johannessen | Offentliggjøring av annonser | 23.10.2017, 15:37
Boblejakken

Det er på tide å bytte ut høstkåpen for en varmere variant, nemlig boblejakken. Den er både elsket og hatet, men personlig elsker jeg den. Ikke bare holder den deg god og varm når vinteren er på sitt kaldeste, årets nye modeller gjør at du kan være trendy i tillegg.

3 favorittmodeller

Det finnes såklart en hel haug med modeller når det kommer til boblejakken, men vi har 3 modeller som stikker seg ut som våre favoritter denne høsten. Nedenfor har jeg listet opp de 3 forskjellige, så les videre for å se hvordan de forskjellige jakkene kan styles.

Den korte boblejakken
Denne modellen egner seg kanskje ikke hvis det er snøstorm ute, men er været fint, kan du lett ha på deg en kort boblejakke og kombinere den med et par ankelstøvler, et par jeans med høyt liv og en strikkegenser. Topp det hele med et mykt og deilig skjerf!

Den knallfargede boblejakken
Hvorfor ikke gjøre en snøtung dag litt mer spennende med en skikkelig knallfarget boblejakke? Gå for en knallgul, eller rød eller hva med en rosa dunjakke? Valgene er mange, så nedenfor har jeg samlet mine favoritter. Kombiner den knallfargede boblejakken med for eksempel et par enkle jeans og støvler.

Boblejakken

Den lange boblejakken
Dette må være den mest komfortable og varme varianten av boblejakkene vi elsker i år. Den er lang, noe som både varmer og som også gjør at du kan ha på deg en lekker festkjole under uten å fryse i det hele tatt. Denne kåpen ville jeg definitivt stylet som på bildet over. Et par vide bukser, ankelstøvler og et gigantisk skjerf!

Love LeneLene Johannessen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN