Blomsterprint

Av Lena Steffen | Offentliggjøring av annonser | 25.08.2017, 12:00
Blomsterprint

Jeg vet ikke med deg, men personlig, så er jeg absolutt ikke klar til å si farvel til sommeren. Uansett, i løpet av noen få uker, kommer høsten. Så la oss bare late som om det ikke er tilfelle, og gjøre som vi vil akkurat nå?

Jeg har nemlig et tips som får både deg og garderoben din i godt humør, nemlig blomsterprint! Plaggene med blomsterprint er fargerike og muntre, noe som gir oss en følelse av sommer litt lenger. Men hvordan styler du plagg med blomsterprint? Les videre for å se mine tips!

Hvordan bruke blomsterprint

Personlig, så elsker jeg blomsterprint. Men jeg er også stor fan av ensfargede plagg, så det har vært vanskelig å vite hvordan man skal style plaggene med printet på. Blomsterprint fra topp til tå, blir definitivt for mye for meg, og det blir ofte vanskelig å finne den perfekte kombinasjonen. Jeg har undersøkt litt, og her er fire måter å bære plagg med blomsterprint på.

Kjolen
Jeg elsker kjoler, men foretrekker som oftest ensfargede hverdagskjoler. Denne sesongen vil jeg derimot, kle meg i blomsterprint. Jeg vil gå for florlette modeller, og kombinere kjolen med et par støvler, en trenchcoat og en enkel veske for en kul hverdagsstil.

Bukser
Jeg vet ikke om jeg er helt klar for bukser med blomsterprint enda, men hver gang jeg ser det på noen andre, liker jeg det veldig godt. Jeg elsker smale modeller som passer til en enkel hvit topp. Kombiner med et par kule sneakers og en skinnjakke. En fresh og moderne stil!

Jumpsuiten
Denne sesongen er jumpsuiten min store favoritt. Bare tanken på å slippe å stå foran klesskapet i 30 minutter for å finne en topp som matcher skinny jeansen din best, gjør jumpsuiten til en stor favoritt for meg. Du trenger bare det ene plagget, og du er ferdig. Og i tillegg hvis den har blomsterprint, må det jo bare bli bra. Jeg tror det kommer til å bli min "uniform" i september. Bruk den med et par lekre sandaler for en avslappet men elegant stil.

Jakken
En jakke med blomsterprint, kan tilføre antrekket det lille ekstra. Kombiner jakken med et relativt enkelt antrekk ellers, som et par jeans og en svart t-skjorte, og la jakken stå i fokus. Det finnes mange typer jakker med blomsterprint, så her kan du velge modellen du liker aller best! Selv ville jeg gått for en bomberjakke med et kult blomsterprint på.

Love LenaLena Steffen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN