Kle deg i blomstermønster for å lysne opp høstmørket

Av Anna Øverås | Offentliggjøring av annonser | 12.06.2018, 09:52
Kle deg i blomstermønster for å lysne opp høstmørket

Noe av det beste med sommeren er at jeg kan kle meg i kjoler og bluser med blomstermønster og sterke farger. Når august glir over i september og høstmørket kryper innpå, er det naturlig å bytte ut knæsje farger med de mer mørke og diskrete.

I år derimot har jeg bestemt meg for å beholde sommerkjolene og blusene med blomstermønster i garderoben, og ta de med meg inn i høstmånedene. Hvis du tar på deg en sommerkjole på en grå høstdag er jeg sikker på at det vil få deg til å føle deg som en solstråle, bokstavelig talt. Og den følelsen ønsker vi oss hele året!

Hvordan style blomstermønster i høst

Jeg har valgt meg ut to måter jeg skal style blomstermønster og kjoler i høst. 

Kjolen med blomstermønster kombinert med jeans

En av de store streetstylene i 2018 er å kombinere blomsterkjolen med jeans under. Dette er en perfekt trend å ta med seg inn i høsthalvåret, når dagene blir kjøligere og vi ikke ønsker å gå med bare bein lenger.

På den ene siden synes jeg at denne trenden er litt vanskelig å ta i bruk, da det ikke faller meg naturlig å ha jeans under blomsterkjolen. På den andre siden så ser jo alle superkule ut med denne stilen, så jeg har bestemt meg for å gi denne trenden en sjanse. Forhåpentligvis kommer jeg til å føle meg like stilig som jenta på bildet!

Kjolen med blomstermønster kombinert med boots:

Jeg gleder meg alltid til å bytte ut sandalene med skoletter og ankelstøvler når høsten nærmer seg. I høst har jeg tenkt til å ta i bruk den fotside sommerkjolen, slik at anklene ikke fryser, og style den med noen tøffe boots. Ordentlige sko er jo det mest komfortable for å ikke bli våt og kald på føttene, samtidig som kombinasjonen kjole og boots ser helt rått ut.

Tips fra meg som alltid fryser: Dersom det er kjølig i luften kan man alltids ta på seg høye strømper og en tynn ulltrøye under sommerkjolen.

Kle deg i blomstermønster for å lysne opp høstmørket

Synes du også at sommeren i Norge er altfor kort, sammenlignet med den lange høsten og vinteren vi har? Kanskje vi for en gangs skyld skal beholde sommerkjoler og bluser med blomstermønstre i garderoben litt lengre i år før de pakkes bort for vinteren.  

Kle deg selvfølgelig etter været slik at du ikke fryser. Jeg er sikker på at det vil føles spesielt befriende å gå kledd i farger og mønstre selv når det blir grått og kjøligere i luften. Da vil du også skille deg ut blant alle de gråkledde. Nøkkelen er å style plaggene slik at du ikke ser altfor sommerlig ut og samtidig holde varmen.

Har du tips til måter vi kan style sommerklærne i høst?

Love AnnaAnna Øverås
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN