5 Must-Buys til årets Black Friday & Cyber Monday

Av Annabel van Eijk | Offentliggjøring av annonser | 26.11.2019, 09:38
5 Must-Buys till årets Black Friday & Cyber Monday

Nedtellingen til Black Friday og Cyber Monday har offisielt startet! Du kommer til å få et flust av tilbud og rabatter i fanget, og det er gøy helt til det blir for mye av det gode, og du ikke engang vet hvor du skal begynne. "Skal jeg kjøpe det Gucci beltet jeg har ønsket meg i tusen år? Eller, kanskje jeg må prioritere en ny vinterjakke? Eller hva med nye skiklær?" Høres det kjent ut? I år er vi her for å hjelpe deg med å planlegge bedre, slik at du faktisk ender opp med å kjøpe ting du kan ha i mange år, og vi skal unngå bomkjøp som et resultat av at du shopper på impuls! 

Black Friday har et litt dårlig rykte, fordi det er en dag som oppfordrer til spontan og uaktsom shopping, men hvis du planlegger godt, så er det gode grunner til å kjøpe et par ting. Ta en titt i garderoben og tenk gjennom hva du faktisk behøver. Du skal ikke få dårlig samvittighet hvis du unner deg noe lukseriøst, som vanligvis er litt i det dyreste laget, hvis tilbudet er bra! I tillegg så er Cyber Monday en god anledning til å få ferdiggjort noen av årets julegaver!

Hva skal du kjøpe på Black Friday? 

  • Jeans

Det finnes jeans, og så finnes det jeans-som-jeg-aldri-skal-ta-av-igjen jeans! Du vet hvilke jeg mener, de som er stretchy og behagelige, som ikke strammer i midjen, men som sitter som sydd til rumpa di. Disse jeansene er ofte litt på den dyreste siden, så dette er dermed et kjøp som burde bli gjort når det er Black Friday salg! Hvis du har et par utslitte jeans, så kan du kanskje bestille det samme på nett under disse ville salgsdagene. Eller så burde du like gjerne bestille to par med forskjellig vask eller farge, nettopp fordi at du aldri vil finne liknende jeans noensinne igjen! 

5 Must-Buys till årets Black Friday & Cyber Monday.
  • Festkjole

Året har virkelig flydd forbi, og festsesongen er rett rundt hjørnet. Før du vet ordet av det så er julebordsesongen i gang, og du har det altfor travelt med juleshoppingen og festlighetene til å finne det perfekte antrekket. Dette er grunnen til at du burde unngå last-minute panic, og shoppe den perfekte festkjolen mens du har tid, og den er på salg! 

Det smarteste er kanskje å gå til innkjøp av en klassisk og tidløs silkekjole som du kan bruke til flere ulike fester, og heller variere smykkene og skoene som du styler antrekket med, slik at looken blir en annen.
Et ekstra tips til deg; kjoler med puffermer er også et must-have i år! 

  • Boots

Et par gode støvler er som regel alltid investeringen verdt! Klassiske Chelsea Boots, høye støvletter eller noen tøffe skoletter i Western stil; du behøver kanskje ikke alle sammen (det er lov å drømme), men å kjøpe et par nye boots til halve prisen av normalen, er absolutt lov! 

Velg et par som du kan se for deg å bruke i hvertfall de to neste årene, ikke bare et par du synes er kule akkurat i dag. De burde være like komfortable som et par sneakers og enkle å style til det du har i garderoben, så et par klassiske skinnstøvler i svart eller brunt, er alltid et safe card

5 Must-Buys till årets Black Friday & Cyber Monday.
  • Designervesker

Hvis du noensinne har lett etter en unnskyldning til å bruke sparepengene dine på en designerveske, så er det nå. Finnes det noen bedre anledning til å kjøpe den klassiske vesken du har ønsket deg så lenge, enn nå når den er på salg? Jeg sier ikke at du burde bruke alle sparepengene dine, men jeg sier heller ikke at du ikke skal det... 

Uansett hva du velger å gjøre, så kan det alltid være smart å holde seg orientert, når det kommer til de ikoniske veskene fra Coach, Marc Jacobs, APC & Gucci. Plutselig er de på tilbud! 

5 Must-Buys till årets Black Friday & Cyber Monday.
  • Kåper

Hvis du har en kåpe i kikkerten som du har veldig lyst på, så kan dette være tidspunktet å få tak i dette varme, koselige, stilige plagget, som man ikke kan leve uten. Hvis du mot formodning enda ikke har funnet den, så kan du sjekke ut innlegget om årets perfekte vinterjakke. Du kommer garantert til å falle pladask for en av dem! 

Är du redo för årets Black Friday & Cyber Monday: 8 Must Buys till garderoben!
Love AnnabelAnnabel van Eijk
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN