Bikini 2019: Sommerens fineste utvalg

Av Anna Øverås | Offentliggjøring av annonser | 12.04.2019, 11:33
Bikini 2019: Sommerens fineste utvalg

Her kommer en liten oppdatering på sommermote 2019 - og ikke minst hvilke bikinitrender som gjelder i år! Hvis du er som meg og elsker varme, så håper du kanskje på at årets sommer blir som i fjor! Det blir vanskelig å glemme sommeren 2018, med rekordvarme i mange av Norges største byer fra påsketider til langt uti august. Jeg mener å huske at vi hadde 40 dager med over 30 grader i Oslo i fjor - det var jo helt sprøtt! Det ble mange late ettermiddager på stranden etter jobb, det er bare det beste jeg vet! 

I takt med at vi går mot sommer så er det mange som begynner å lete etter årets bikini 2019!
Og hva slags badetøy skal vi velge i år? Blant årets trender finner vi alt fra leopard bikini til gul bikini, high waisted bikini og bandeau bikini. Og jeg må nesten også nevne badedrakten!

Bikini 2019: Sommerens fineste utvalg
  • Leopard bikini

Dyreprint har vært en stor trend en lang periode nå, og trenden fortsetter! Vi ser at leopard bikini og bikiner med annen dyreprint er en av de hotteste bikiniene i sommer! Jeg ønsker meg en bikinioverdel med print, men tror nok jeg kommer til å style den med en ensfarget, svart bikiniunderdel! Det fine med bikiner er at du kan sette sammen et sett med ulike overdeler og underdeler, og kombinere det slik at du føler deg mest komfortabel! 

Bikini 2019: Sommerens fineste utvalg
  • High waisted bikini

Bikini med høyt liv er feminint og flatterende! Jeg digger at denne 50-talls trenden er tilbake, og ikke minst føler jeg meg mer komfortabel på stranden med en bikinitruse somdekker litt mer, sammenlignet med en "normal" bikiniunderdel. 

  • Gul bikini

Det er mange som satser på fargerikt badetøy, og jeg synes at dette er så lekker om sommeren på solbrun hud! Hvis jeg skal være ærlig, så består klesskapet mitt mest av nøytrale og mørke farger, så jeg prøver å bruke anledningen til å kjøpe en fargerik bikini i år. Og hvis du lurer på hva som gjelder sommer 2019: Gul bikini!! Gult er kult- og i hvert fall i solen! Sjekk ut mine favoritter under! 

Bikini 2019: Sommerens fineste utvalg
  • Bandeau bikini

Bandeau bikini er råflott! Det er kanskje ikke den mest praktiske bikinien, men det er den perfekte bikini å sole seg i! Jeg er typen som vil ha mange basic bikinier som jeg kan matche på ulike måter, og så vil jeg sørge for å ha en bandeau bikini som jeg kan bruke når jeg vil flotte meg litt ekstra! 

Bikini 2019: Sommerens fineste utvalg
  • Badedrakt

Man skal ikke glemme den klassiske badedrakten, som også blir mer og mer populær! For de litt mer aktive dager på stranden, så er badedrakten et sikkert valg! Det deiligste med badedrakten er at den gjerne sitter der den skal, man trenger ikke tenke på at puppene faller ut eller at bikintrusen faller ned på knærne når man stuper ut i vannet! Ikke minst så er det superfint å style en badedrakt med en kul shorts. I dette tilfelle kan badedrakten brukes på samme måte som en topp- det er så fint og sommerlig, og perfekt som strandtøy! Sjekk ut mine badedrakt-favoritter!

  • Sommerlig tilbehør

Etter at du har funnet den perfekte bikini 2019, så kan du begynne å tenke på alle accessories som hører til sommeren. Du finner et stort utvalg fine strandvesker her på Fashiola, og jeg elsker stråvesken som man kan slenge alt oppi. Jeg har også alltid med meg et tynt silkeskjerf på stranden, som jeg kan tulle meg inn i på ettermiddagen, eller dekke meg til med når jeg føler at jeg blir solbrent. Og det finnes massevis av andre fine tilbehør som smykker med skjell, solbriller og hatter som kan bidra til det perfekte beachoutfit!

Et annet tips er å bruke deksel på mobilen i sommermånedene. Dette vil beskytte mobilen mot vann og sand på stranden, og det fungerer også som et pent tilbehør. Jeg pleier alltid å kjøpe mobilcover fra Richmond & Finch. De har så mange fine, sommerlige modeller! 

God sommer  

Bikini 2019: Sommerens fineste utvalg
Love AnnaAnna Øverås
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN