Basics til Herre: Minimalistisk mote

Av Sophie Tarif | Offentliggjøring av annonser | 28.03.2019, 09:15
Minimalismus pro muže

Less is more. Det gjelder også for mote. Selvfølgelig er lyse farger og print fint, men et nedtonet antrekk utstråler klasse og nøytralitet. Ofte er minimalistisk mote synonymt med sort og hvitt, men minimalisme er ikke begrenset til disse to fargene. Den minimalistiske stilen avhenger helt fra person til person. Normalt går begrepet hånd i hånd med nøytrale farger som nettopp hvit, sort, beige og også blå, olivengrønn og sarte pastelfarver. Det viktigste med en minimalistisk stil, er som navnet sier: minimalisme handler om å holde det enkelt!

Minimalistisk mote til herre

En minimalistisk klesstil kan bety at du velger sort, hvitt eller nøytrale plagg med sølv eller gull-accessories som prikken over i’en. Men minimalisme kan også være moderne silhuetter og passformer.

T-skjorte 

Hold det enkelt og velg simple herre t-skjorter. Sort og hvit er alltid et bra valg, og du kan kombinere t-skjorten med absolutt alt du har i garderoben. Velg gjerne en ensfarget t-skjorte med eller uten trykk. Logoer er kjempetrendy om dagen, men sørg for at det holdes enkelt og stilig.  Jeg digger også den maritime stilen, og synes det kan være ekstra fint med en blå og hvit stripet t-skjorte om sommeren! Sørg bare for at t-skjortene er av litt kvalitet, slik at det ikke ser ut som en undertrøye. T-skjorter i litt stivere bomull blir gjerne ikke så skrukkete, og kan virkelig se ordentlig ut! 

Basics til Herre: Minimalistisk mote

Genser

Gensere er en nødvendighet hele året i Norge! Uansett om du velger en høyhalset genser eller hoodie, bør du holde modellen enkel og unngå mønstre og print, hvis du går for en minimalistisk stil. Du kan også kombinere med en denimskjorte å ha under genseren hvis du vil piffe opp antrekket litt. Helt tynne ullgensere er perfekte på vinteren! 

Bukse eller jeans

Hold stilen på buksene dine enkel og velg enten et par litt løse bukser eller skinny jeans, hvis du heller liker det. Bukser til herre er superfine i mørkeblå, sort, beige eller hvit. Jeg synes sjeldent at fargerike bukser er en slager! Utover det, så er et par blå chinos et must for den minimalistiske stilen, og ved å style buksene med en enkel t-skjorte så ser du med en gang fin ut! 

Basics til Herre: Minimalistisk mote

Sneakers eller støvler

Sorte eller hvite sneakers er det perfekte valg hvis du leter etter sko, som du enkelt kan bruke til ethvert antrekk eller i mange ulike anledninger. Du har kanskje hørt om Veja sko? Veja produserer etter bærekraftige prinsipper, og tilbyr fine sneakers i enkle fargenyanser. I mine øyne er Veja sko perfekte til hverdags, hvis du ønsker å holde det enkelt fremfor å hive deg på "chunky sneakers" trenden! Går du etter noe litt mer klassisk som også kan brukes på jobb og på fest? Da kan du gå for et par støvler. Sorte korte støvler til herre passer kjempefint i kombinasjon med et minimalistisk antrekk.

Skjorte

Skjorter burde alltid være en del av en manns garderobe, og menn kan gjerne ha et stort utvalg å velge mellom, fra linskjorte til den klassiske Polo Ralph Lauren skjorten. Personlig synes jeg menn alltid er fine i skjorte, og desto mer casual jo kulere! Jeg har en tendens til å alltid kjøpe skjorter til min kjæreste i gave! Som regel går jeg for en mørkegrå eller blå skjorte som han kan bruke til hverdags, sammen med et par tøffe jeans og sneakers. Om sommeren er det fint med lyseblå linskjorte, som i tillegg er mer behagelig når det er varmt ute enn en bomulls t-skjorte. En ensfarget skjorte kan brukes til alle anledninger, og du vil fremstå som en som bryr deg om hva du går kledd i! 

Basics til Herre: Minimalistisk mote
Love SophieSophie Tarif
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN