Årets 5 beste julegavetips til henne

Av Jenny Finne | Offentliggjøring av annonser | 13.11.2019, 17:11
joululahja naiselle

Det blir ikke nødvendigvis enklere å kjøpe gave til kvinnene i livet sitt, uansett om du har vært sammen med kjæresten i fem år, eller hatt den samme søsteren i 30 år. Dette gjelder i hvert fall for de jentene som har alt, og som selv kjøper det de har lyst på til et hvert tidspunkt. For å gjøre det litt enklere for deg i år, så har vi samlet årets 5 mest populære julegavetips til henne, som ikke kan slå feil. Det gjelder å tenke ut noe fint som jenter kanskje synes det er kjedelig å kjøpe til seg selv. Ting som kanskje er litt for dyrt til at det er verdt det, men som man vet at de gjerne vil ha, som er litt mer unikt og spesielt. 

Med disse julegavetipsene prøver vi å gi deg inspirasjon til gaver som er egnet for kjæresten, søster, mor, svigermor eller en god venninne. La oss tenke litt utenfor boksen i år og gi damene våre noe litt mer spesielt enn det vanlige. Utforsk og la deg inspirere av årets julegaver til henne.

Årets 5 beste julegavetips til henne

  • Designersmykker

Noe vi jenter sjeldent kjøper til oss selv, men som vi setter pris på og elsker å vise frem, er fine smykker! Du tenker kanskje automatisk at dette blir en veldig dyr gave, men her på Fashiola finner du designersmykker fra 500 til titalls tusen kroner. Med andre ord, her finner du smykker som er perfekte i julegave til henne. Hvis du vet at hun liker ørepynt, så ville jeg valgt noen litt store øreringer i gull, og her kan du velge alt fra  Gucci, hvis du er villig til å betale litt, til de utrolig fine, men litt mer gunstige øreringene fra Jane Kønig. Kanskje vet du at hun ønsker seg litt mer spesielle smykker? Da burde du sjekke ut de nydelig smykkene fra Anni Lu, som designer øredobber, armbånd og halskjeder med perler og fargerike stener. 

  • Nattøy i silke

Delikat nattøy i silke vil alltid være et sikkert valg som julegave til henne! Mange jenter bruker ofte en oversized, utvasket t-skjorte og truse, som sin daglige pysjamas, men innerst inne drømmer vi alltid om noe mer sofistikert. Silke er et varmeregulerende materiale, som føles både kjølig og varmt avhengig av temperatur, og silke gir en luksuriøs komfort som også er perfekt for personer med sensitiv hud.
Silke er mer trendy enn noen gang, og derfor er dette et av årets heteste julegavetips!

  • Treningsklær 

Uansett om hun er en yogi, ultraløper eller hun synes at dørstokkmila er innmari lang, så er lekkert treningstøy noe alle jenter kan bli glade for. Treningsklær er kanskje det kjedeligste å bruke penger på selv, så hvis du gir det i julegave til henne, så blir hun garantert glad! Men det burde være litt lukseriøst og kult!  Velg en fin treningstights fra Reebok, en behagelig sports-bh fra Casall og eller en kul treningsjakke! 

Filippa K har også utrolig deilige treningsklær, hettegensere og treningsdresser, som kan brukes i og utenfor treningssenteret! Hot tips til alle jenter som ønsker treningsklær av høy kvalitet og behagelige farger. 

  • Deilig strikkegenser

Et annet fint julegavetips til henne er en deilig strikkegenser som vil holde henne varm gjennom hele vinteren. Dette er et must-have plagg i kulden, og en strikkegenser i gave vil gjøre enhver kvinne superglad! En strikkegenser er et av de mer allsidige og mest brukte plaggene i en kvinnes garderobe, og i Norge er dette et plagg som brukes hele året. Velg en kashmirgenser av høy kvalitet eller en kul, fargerik strikkegenser, avhengig av hvilken type stil hun har. 

  • Skinnhansker

Dette kan være en av de mest essensielle og praktiske julegavene en kvinne kan få, og som alltid vil komme til nytte. Skinnhansker er noe de fleste bruker fra sen høst og gjennom hele vinteren, og det er også en god investering, da ekte skinnhansker kan vare i flere år. Denne julegaven blir garantert en suksess! Velg et par lukseriøse skinnhansker med tidløst design og av høy kvalitet!  

parhaat joululahjat

Håper denne lille julegaveguiden kan gjøre det litt enklere å finne gaver til damene som ellers har alt de behøver!

Love JennyJenny Finne
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN