Antrekk til enhver nyttårsfest

Av Janni Hansen | Offentliggjøring av annonser | 27.12.2017, 14:28
Antrekk til enhver nyttårsfest

Julen kom og gikk, og som vanlig, så altfor fort! Men nå som vi er kommet over julaften og alle julefrokostene, så er det på tide å offisielt starte nedtellingen til det nye året, og vi kan se frem til å feire året som gikk og året som kommer. 

Nyttårsantrekk

Nyttårsaften er sikkert en av årets mest hypede og største kvelder når det kommer til fest! Alle planlegger alltid langt i forveien hva som skal skje. Én ting er dog alltid sikker, jeg har alltid styr på planene om hva som skal skje nyttårsaften, men jeg er alltid ute i siste øyeblikk når det kommer til antrekket! Utrolig nok kommer det som et sjokk hvert år, og jeg ender alltid med å panikk-shoppe noe jeg kan ha på meg.

I år har jeg derimot sørget for å være forberedt! Jeg har allerede et par muligheter klar, så jeg forhåpentlig kan unngå de der “siste liten” kjøpene. Mangler du også litt inspirasjon, så kan du ta en titt på mine tips til antrekk til enhver anledning.

Nyttårsaften er kanskje en av ​​årets største netter. Alle planlegger så langt i forveien, at du allerede har antrekket ditt. Hvis du likevel ser etter inspirasjon til din nyttårsaften, så ta en titt på vår praktiske guide til enhver anledning.

Ut på byen

Siden det er er den største natten i løpet av året, så velger mange å gå ut og danse natten lang på en nyttårsfest eller på et utested. Det beste forslaget til en sånn nyttårsaften er å gå all in med den fineste nyttårskjolen. Til en sånn kveld, kan du legge på litt ekstra, og gå for en festkjole eller en lang kjole med høye hæler (glem dog ikke å skifte sko, så du ikke behøver å stoppe dansen pga. vonde føtter). Gå gjerne for glitrende kjoler, paljetter, sølv eller gull. Det er ingen regler for hvor ekstravagant du kan være på nyttårsaften - så utnytt det med den fineste glitterkjolen!

Fest hjemme

Denne festen er nok litt mer avslappet enn en kveld ute. En fest hjemme hos en selv eller hos venner er såklart aldri kjedelig! Her kan du virkelig feste natten gjennom med dine beste venner, og ikke gå og legge deg før sen natt eller tidlig morgen. Her er det den perfekte muligheten for at kle seg i en søt topp, som bare brukes til spesielle anledninger. Den må gjerne være litt sexy, og skrike av nyttår. Match med et par skinny jeans eller sorte bukser og ankelstøvler for å oppnå et flott nyttårsantrekk, som passer til en fest hjemme med venner.

 

Familiefesten

Noen ganger har man bare ikke lyst til å feste til den lyse morgen, hverken i byen eller på en fest hos venner. Noen ganger er det koselig med en nyttårsaften som er rolig, omringet av familie. En slik aften byr på god middag, hyggelige samtaler, spill og å gå ut på gaten for å se fyrverkeriet kl. 24. Så her kan du gå for en mer sofistikert look, og iføre deg en jumpsuit, som du kan matche med fine smykker. En sort jumpsuit kan piffes opp med et par store glitrende øreringer! Og glem ikke en varm og god vinterjakke for å nyte fyrverkeriet utenfor med et glass champagne i hånden når klokken slår 24.

Antrekk til enhver nyttårsfest

Love JanniJanni Hansen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN