6 høstfarger du vil elske

Av - Alicja - | Offentliggjøring av annonser | 04.10.2018, 17:09
Høstfarger du vil elske!

De store motehusene har allerede valgt ut årets høstfarger for 2018. I tillegg publiserer Pantone Fashion Institute en årlig oversikt over fargetrender, basert på observasjoner gjort under London Fashion Week. Fargene som vises på catwalken er en nøkkelindikator på hvilke farger som gjelder innenfor alle områder av design. Nedenfor skal jeg gi deg høstens topp 6 fargetrender 2018 basert på de største designerne og deres høstkolleksjoner, og Pantones Fashion Color Trend Report. Stay put!

  • Sennepsgul 

Sennep og varme gulfarger står høyt på listen over fargetrender 2018. Gult forlenger følelsen av sommer, og for de som ikke vil gi opp farger i de kalde månedene, så er denne fargen å anbefale. I kombinasjoner med skinn og velur vil sennepsgult definitivt være kult. Jeg synes også at denne gulfargen er fantastisk i kombinasjon med silke. Du kan enkelt la antrekket domineres av denne fargen, som for eksempel med en sennepsgul silkebluse. Hvis du er mindre eventyrlysten kan du ta i bruk fargen i form av accessoirer: håndvesker, øredobber, sko eller et skjerf.

  • Dyp grå

Gråtoner har alltid hatt en rolle inn i moteverdenen, men i år snakker vi om den litt depressive gråfargen – nemlig den dype gråtonen. Denne fargen passer perfekt på strikk, og dermed på klesplagg som strikkegensere, høyhalset og store skjerf.

  • Flaskegrønn

Den dype grønntonen er også blant de mest trendy farger i 2018. Flaskegrønn er en nydelig farge som er kul på semsket skinn, sateng og andre skinnende materialer. Jeg har blant annet et flaskegrønt semsket skinnskjørt, som jeg bruker på sensommeren uten strømpebukse, men som er like fint med tynne strømper når det er kjøligere ute. Jeg synes flaskegrønn er ekstra fin i kombinasjon med lyse farger som beige eller hvit. Da kommer grønnfargen ekstra til syne. 

  • Varm brun

Blant mange trendy høstfarger finner du også brun, og da snakker jeg spesielt om den varme brunfargen som kan minne om fargen på keramikk. Denne fargen er nydelig på et ullskjerf, en suede kjole eller frynset jakke, og jeg synes den er superkul kombinert med svart. 

  • Mørkeblå

Denne dype blåfargen er et superfint alternativ til svart, og jeg skal definitivt bytte ut noen av mine mer dystre klesplagg med denne nydelige fargen. Se om du finner en høyhalset i mohair, strikkegenser i kashmir, eller andre myke klesplagg i mørkeblå. 

  • Beige

Beige er den siste av høstfargene jeg skal presentere for deg, og den stiller kanskje som den mest anvendelige nyansen. En oversized kåpe, et blyantskjørt, dressbukser eller en veske i beige er alltid trygge alternativer og passer til det meste. Beige detaljer og klesplagg kan du enkelt kombinere med de andre fargene som gjelder som årets høstfarger!

Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN