5 plagg du burde ha når du er gravid

Av Lene Johannessen | Offentliggjøring av annonser | 14.03.2018, 14:39
5 plagg du burde ha når du er gravid

Det kan være vanskelig å være tro mot sin egen stil når man er gravid. De første 3 månedene behøver du kanskje ikke å endre så mye i garderoben din, men det måtte jeg. Med en mage som var godt synlig allerede i uke 10, måtte jeg gå til innkjøp av noen nye graviditetsplagg. Jeg elsker shopping, så for meg var det veldig gøy å gå til innkjøp av noe nytt!

5 plagg du må ha under graviditeten

Jeg fant fort ut at utvalget av trendy graviditestklær er ganske dårlig, og jeg ble ganske skuffet over det som var å få tak i. Jeg visste ikke hva jeg trengte, og det virket som om butikkene ikke visste det heller. Men etter mye søk og spørsmål til andre som har vært gravide, lagde jeg en liste over 5 plagg jeg fant ut at jeg bare måtte ha. Se mine topp 5 mammaplagg nedenfor.

Mammakjolen
Mitt tips til deg, er å gå til innkjøp av en pen graviditetskjole. Den kan du ha på deg i de fleste festlige anledninger enten du skal i bryllup, i konfirmasjon eller bursdag. Gå for en modell som er enkel og en farge som passer til mye, som for eksempel blått. Kombiner kjolen med et par ballerinasko i skinn (for hovne føtter trives ikke i høye hæler!), og en pen clutch.

Graviditetsjeans
Jeg måtte gå til innkjøp av nye jeans ganske tidlig i svangerskapet, da mine favorittjeans ikke passet meg lengre. Jeg synes det var vanskelig å finne olabukser som passet min stil, men etter noen forsøk fant jeg et par som jeg har brukt masse hittil. Gå for et par jeans som er komfortable på, og som ikke strammer over magen - den kommer jo bare til å vokse, så plagg blir fort stramme. Jeg valgte selv et par skinny graviditetsjeans, men her ville jeg gått for det du synes er mest behagelig av jeans. Kombiner jeansen med et par sneakers, en enkel genser. Nedenfor har jeg listet opp mine favorittjeans til gravide!

5 plagg du burde ha når du er gravid

Skjørt for gravide
Et enkelt, pent skjørt kan være en god investering under graviditetsperioden. Ikke bare er det pyntet nok til mange festlige anledninger, du kan også bruke det på jobb. Her ville jeg gått for et enkelt sort, eller blått skjørt i mykt og komfortabelt materiale. Skjørtet kan brukes både sommer som vinter, med strømpebukser under om vinteren såklart. Kombiner skjørtet med en pen bluse eller t-skjorte og en blazer til. 

Graviditetstopper
Ettersom magen vokser seg større og større, sitter faktisk graviditetstopper mye finere enn vanlige gensere. Jeg føler meg iallefall mye finere i en topp som er tilpasset en voksende mage enn genserene og toppene jeg allerede har i garderoben. Gå for enkle t-skjorter for varmere dager, du kan også bruke de med en cardigan over når det er kaldt. Når det er kaldt ute, gå for en langarmet topp. Kombiner toppen med et par jeans og sneakers for optimal komfort!

5 plagg du burde ha når du er gravid

Komfortable sneakers
Dette er forsåvidt ikke et produkt rettet mot gravide, men det burde det være! Jeg vet ikke med deg, men mine føtter hovner opp i løpet av dagen, og da er et par gode sneakers virkelig redningen. Gravide føtter blir nok også fortere slitne med tanke på den ekstra vekten vi bærer med oss hele dagen, og da er et par gode sko virkelig verdt investeringen. Det har det iallefall vært for min del. Gå for myke materialer og lette sko med god demping.

Love LeneLene Johannessen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN