5 perfekte vesker til sommeren

Av Lena Steffen | Offentliggjøring av annonser | 24.06.2017, 10:15
5 perfekte vesker til sommeren

Fine smykker er vanligvis den beste måten for meg å piffe opp et antrekk på. Stilige vesker fungerer på nøyaktig samme måte. Kort sagt kan vi si at en stilig veske ofte er avgjørende for et antrekk. Så, hva er de beste veskene for denne sommeren? Vi har listet opp 5 perfekte vesker for denne sommeren i håp om at du vil finne inspirasjon og å bli inspirert til å oppnå en stilig sommerlook.


De 5 perfekte veskene for denne sommeren

Finn din favoritt blant vårt utvalg av de fem perfekte veskene for denne sommeren, som vi er sikre på at du på et tidspunkt i løpet av sommeren kommer til å trenge:


Strandvesken
Er det en veske som er den mest perfekte for sommeren, er det strandvesken. Late dager på stranden krever at du har en veske med god plass - det er jo så mye som skal med, blant annet solkrem, teppe, håndkle, en tynn skjorte, solbriller, vann, ja you name it! Kombiner en stilig strandveske med strandklær og et par fine sandaler i skinn og en hatt, og du er klar for stranden!

Ryggsekken
Ryggsekken er (heldigvis!) ikke lenger vesken man bare bruker på gåturer eller friluftsliv. Det er vesken som har blitt et statement-tilbehør og som man i dag ser like ofte på moteshow som man gjør i skogen. Det er absolutt en perfekt veske for sommeren da den er både praktisk og komfortabel.

5 perfekte vesker til sommeren

Skuldervesken
En dag i byen, lunsj med venner eller til kveldens fest - skuldervesken er den perfekte vesken for sommeren ettersom den kan kombineres med det meste. Denne sommeren velger vi å gå for en veske i en knallfarge som for eksempelt rød, oransje eller gul. 

Weekendvesken
I løpet av sommeren er det ofte man drar på helgetur og trenger en litt større veske. Da passer weekendvesken perfekt! Den er relativt stor og rommer det du måtte trenge for en helgetur. Kombiner denne typen veske med et avslappet men stilig antrekk; velg en t-skjorte, et par bukser, sneakers og en skinnjakke for å være klar for helgen.

5 perfekte vesker til sommeren

Clutchen
Sist men ikke minst har vi clutchen. Dette er den perfekte vesken for sommerens bryllup og fester. Kombiner den med en pen kjole, eller en jumpsuit og et par tresko med hæl i lysebrunt skinn.

Love LenaLena Steffen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN