5 måter å style et skinnskjørt

Av Anna Øverås | Offentliggjøring av annonser | 07.01.2020, 16:58
style skinnskjørt

Skjørt er en all-time favorite blant norske damer, og det er like fint å style med og uten strømpebukse, avhengig av årstid. Spesielt skinnskjørtet kjennetegnes som tøft, sexy og veldig feminint. Men det kan være vanskelig å finne den perfekte måten å style skinnskjørt på, slik at det balanserer den litt tøffe looken fra skinnet med den feminine siden av skjørtet. Hvis du er nysgjerrig på hvordan du best kan style skinnskjørt, så les videre! 

Hvordan style skinnskjørt? 

Et skinnskjørt er ofte å finne i en damegarderobe. Dersom du ikke har et skinnskjørt enda, så anbefaler jeg deg å gå til innkjøp av et. Skinnskjørtet er stilsikkert og vil aldri gå av moten, så du vil garantert få brukt det i mange år fremover. Gå for en god etterligning, et vintageskjørt eller ta en titt på Fashiolas store utvalg.   
Jeg har utarbeidet en rekke forslag til hvordan du kan sette sammen et antrekk med skinnskjørtet i hovedrollen, som gjør at du vil se fantastisk ut!

  • Strikket oversized genser

Strikket, myk og overdimensjonert er de tre strikkordene for en perfekt genser. En strikkegenser slår aldri feil! Det eneste jeg føler for når kulden siger innpå, er å krype inn i noe mykt og oversized. Enhver romslig genser er superkul over et kort skinnskjørt, og det vil gi deg en avslappet og uformell look, samtidig som du holder varmen når det blir kjøligere ute.

 

  • Høyhalset genser

Hvis du synes at skinnskjørtet er litt for rocka, og du ønsker et snillere utseende, så er en høyhalset genser den perfekte løsningen. En smal, såkalt turtleneck genser vil gi deg et uformelt og samtidig pent uttrykk. Prøv deg frem med en svart høyhalser til et semsket skinnskjørt. Det vil garantert bli en seier.

style skinnskjørt
  • Lang cardigan

Det er ikke bare strikkegenseren som er kul til skinnskjørtet, men en lang cardigan er definitivt like egnet. Med en åpen cardigan vil du også kunne se mer av skjørtet, og du kan for eksempel prøve deg frem med et omslagsskjørt i skinn. Jeg elsker å bytte på ulike t-skjorter og topper jeg har under cardiganjakken, og det at man kan bytte topp gjør det mye enklere å variere antrekket fra gang til gang.  

  • Denimskjorte

Denim er alltid en vinner, så hvorfor ikke kombinere det med et svart skinnskjørt? Denimskjorter er tilgjengelige i lyse og mørke farger, og kan lett brukes som overdel til et skinnkjørt. Dette vil definitivt gi antrekket en kul vri, og en denimskjorte er mindre formell enn en bluse, og gjør dette til et anvendelig antrekk. I tillegg er de to tekstilene, denim og skinn, en uslåelig kombo.

  • Sneakers                                                                               

Hvordan style skinnskjørt til sneakers? Det mest naturlige er å bruke pene sko som støvletter til skjørt, men hvorfor ikke bytte de ut med et par tøffe sko? Min yndlingskombinasjon er nettopp kjole eller skjørt med sporty sneakers til! Jeg synes at dette gir meg et skikkelig ungpikeaktig uttrykk, og skoene toner ned antrekket et hakk. Hvis du er en av dem som føler seg veldig pyntet med skjørt til hverdags, så er sneakers løsningen for deg! Sneakers er spesielt tøft til et litt smalt skinnskjørt, og om høsten kan man fint bruke strømpebukser under! Her er det bare å prøve seg frem!

style skinnskjørt

Nå vet du hvordan du kan style et skinnskjørt!

Håper denne lille guiden har gitt deg litt inspirasjon til hvordan style  skinnskjørt! Det er lett å tenke at alle skinnskjørt er svarte og kommer i glatt skinn, men det finnes utrolig mange tøffe semskede skjørt, og skjørt i andre farger. Mine favoritter er semskede skjørt i beige eller mørkegrønn, og skinnskjørt kan absolutt brukes hele året! Det handler bare om hvordan du velger å style ditt skinnskjørt. 

Love AnnaAnna Øverås
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN