4 typer støvler for høsten og vinteren 2018

Av Ecem Doğan | Offentliggjøring av annonser | 28.03.2019, 17:10
Støveltrender for 2019

Høsten beveger seg nærmere og nærmere vinteren, og noen steder i landet, er det vinter allerede. Da er det på høy tid å gå til innkjøp av et par nye støvler! I denne bloggen har jeg tatt for meg hvilke 4 trender innen støvler til dame jeg elsker denne sesongen. Liker du også støvler? Da burde du lese videre, for trendene for 2018-2019 er helt fantastiske!

Boots boots boots: must have støvler for 2018-2019

  1. Cowboystøvler
  2. Støvler med print
  3. Oversized knestøvler
  4. Sock boots 

Støveltrender for 2019

1. Cowboystøvler 

Spottet på catwalken for høsten/vinteren 2018-2019, og noe du allerede finner i butikkene, er cowboystøvler. Disse støvlene er det umulig å unngå. Personlig, så elsker jeg ensfargede brune eller sorte cowboystøvler istedet for de hvite du ofte ser. Kombiner de med et par kule jeans, og en lekker kåpe for et tidløst antrekk.

 

2. Støvler med print

Print på loafers og ballerinasko har vært populært lenge. Denne sesongen har printet beveget seg over på støvler. Enten du går for striper, dyreprint, poledots eller stjerner - støvlene dine skal være artige å se på denne sesongen! Kombiner disse støvlene med ensfargede bukser, og en enkel genser så støvlene virkelig får skinne.

 

3. Oversized knestøvler

Knestøvler med vid ben som ligger foldet er blitt veldig populært blant stjerner som Kendall Jenner og Olivia Palermo. Trenden har nå kommet til de fleste butikkene, og er tilgjengelige for alle. Disse oversized knestøvlene er kjempelekre til en kjole, eller med et par skinny jeans.

4 typer støvler for høsten og vinteren 2018

4. Sock boots 

Denne typen støvlervar å se allerede i fjor, men trenden har blitt med oss dette året og. I år ser du støvelen i mange forskjellige farger. Sorte sock boots er det mest populære, men personlig liker jeg røde eller hvite støvler aller best.

Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN