4 tips for festsesongen

Av Daniela Backman | Offentliggjøring av annonser | 08.11.2018, 16:30
outfits mujer

Nå som Halloween og andre hendelser denne høsten er over, er det på tide å begynne å tenke på resten av feiringene dette året. Julesesongen begynner snart, så det er på tide å begynne å planlegge hva som skal til for disse feiringene. Jeg viser deg mine favorittrender som passer perfekt inn i den kommende sesongen.


Trendy i festsesongen

I løpet av den kommende sesongen som er full av middager og julebord, er det naturligvis kjempegøy å kle seg litt ekstra fint. Noen velger å gå all-in med paljetter og glitter, mens andre toner det mer ned. For meg er det viktigste at jeg føler meg fin og passe pyntet, så nedenfor gir jeg mine tips til hva slags elementer jeg vil ha på meg denne sesongen.


Rødt
Rødt er et klassisk og elegant valg for en festkjole, spesielt hvis du skal på julebord. Denne fargen er noe dristig, så den er perfekt hvis du vil skille deg ut i mengden. Helrøde antrekk blir fort litt mye, så pass på å kombiner kjolen med enkle detaljer og gå for ankelstøvler og vesker i farger som sort eller mørkeblått.

traje de terciopelo

Fløyel
Fløyel har vært en stor del av motebildet i mange år, og for øyeblikket er det en stor trend. Med fløyelsblazere kan du endre hvilket som helst antrekk, og hvis du føler deg modig, hvorfor ikke gå for en hel fløyelsdrakt. Hvis du leter etter noe litt mer nedtonet, kan du kombinere fløyelsbukser med et minimalistisk antrekk for å skape et trendy og stilig antrekk.

velvet dress

Gjennomsiktige plagg
Transparente skjorter og kjoler har vært fasjonable i mange år, og denne trenden for kvinner slutter ikke i år heller. Gjennomsiktige topper er veldig sexy, men med det riktige undertøyet er det også et stilig valg for en fest. Den enkleste måten å anvende denne trenden på er å kombinere en pen blondebralette med en gjennomsiktig topp. Et annet alternativ er en gjennomsiktig festkjole, noe som er superlekkert!

outfit metalico

Metallisk
Sist men ikke minst, metallisk. Spesielt sølvfargen er veldig trendy denne sesongen, i både klær, tilbehør og sko, og tilogmed i sminke. Selvfølgelig er metallisk alltid kult på en fest, men trenden har nå beveget seg til  klær. De sølvfargede toppene eller skoene gir det lille ekstra til vanlig kjole. Kombiner en sølvkjole med en vinterkåpe og du er klar for festsesongen!

Husk at 23. november er Black Friday. Black Friday er en stor begivenhet i USA, så vel som i Storbritannia, og i de senere år har fenomenet også kommet til Norge. Dette er dagen da mange nettbutikker har store rabatter, noe som er den perfekte tiden til å gjøre gode kupp til feiringen.

Love DanielaDaniela Backman
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN