4 måter å style t-skjorten på

Av Lene Johannessen | Offentliggjøring av annonser | 22.08.2017, 13:47
4 måter å style t-skjorten på

Et så enkelt plagg som en basic t-skjorte, kan være vanskelig å style. Veldig ofte er det enkle det beste, men noen ganger er det gøy å våge å skille seg ut, (man får ofte mye mer komplimenter når man har turt å skille seg ut!) så jeg har valgt å går for litt forskjellige typer tips i denne bloggen. Les videre for mine favorittmåter å style t-skjorten på. 

4 måter å style t-skjorten på

Det fine med en enkel t-skjorte er at den er nettopp det; enkel. Det betyr at bare fantasien stopper deg når det kommer til hvordan den kan styles. Prøv å tenk litt utenfor din egen komfortsone og gå for en ny stil, og prøv noe nytt. Tenk t-skjorter under kjoler, med et skikkelig fargerikt skjørt til, eller play it safe med enkle farger og en blazer. Les mer for detaljerte forslag til styling av t-skjorten!

T-skjorte og blazer
Dette er en relativt safe måte å style t-skjorten på. Kombiner t-skjorten og dressjakken med et par skinny jeans, ballerina sko og en lekker veske. Dette antrekket passer til både jobb, en shoppingtur eller for å møte venner for en kaffe.

4 måter å style t-skjorten på

T-skjorten og skjørt
Denne kombinasjonen er veldig kul hvis du styler den riktig. Jeg ville gjort som på bildet over; En løs t-skjorte med et plissèeskjørt, et par kule sneakers og en enkel veske. Husk å topp antrekket med et par lekre solbriller og masse attitude!

4 måter å style t-skjorten på

T-skjorten og bomberjakke
Dette antrekket er ganske avslappet, men samtidig veldig kult. Kombiner t-skjorten og bomberjakken med et par utsvingte jeans for et hint av 70-tallet, eller kjør på med et par mom-jeans for en skikkelig kul 80-talls look. Gå for en enkel t-skjorte med en fargerik bomberjakke, det ville iallefall jeg gjort!

T-skjorten og kjolen
Og til sist, det aller kuleste antrekket (synes jeg), t-skjorten kombinert med kjolen. Du kan lett bruke en enkel t-skjorte under en hverdagskjole med tynne stropper hvis den er av det løse slaget. Går for et par flate ballerinasko som vist over, med en enkel ryggsekk og gulløredobber til. Nå som det fort blir kaldt ute, topp det hele med en trenchcoat for å holde varmen.

   

Love LeneLene Johannessen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN