4 måter å bruke Pantone's 2018 farge

Av Lene Johannessen | Offentliggjøring av annonser | 12.01.2018, 13:12
5 måter å bruke Pantone's farge for 2018

Pantone har lansert årets farge: Ultra Violet

Fargeekspertene valgte fargen for 2018 basert på mye forskning om stemningen i den nåværende kulturen. I år har Pantone bestemt at årets farge ikke skal være en årsfarge, men en tidsfarge. Fargen for 2018 er en "farge som bringer håp og en oppløftende melding", fortalte lederen av Pantone Color Institute, til New York Times. 

Vi viser deg i denne bloggen hvordan du kan bruke Pantone's farge i 2018 og oppnå det Pantone ønsker å formidle med denne fargen, nemlig positivitet. Her på Fashiola viser vi deg noen tips om hvilke trender som skal bli store i 2018, og hvordan du kan bruke dem!

Fottøy

Årets farge er kanskje litt sommerlig, men du kan definitivt begynne å bruke lilla med en gang, på en subtil måte. Du har kanskje aldri tenkt på å kjøpe et par lilla sko, men hvis du er på jakt etter et par statement hæler eller sandaler, er lilla en feminin og lekker farge.

Tilbehør

Lilla tilbehør passer perfekt til et enkelt sort antrekk, så la antrekket ditt lyse opp med enten en lilla veske, et par lilla øredobber eller et lilla skjerf. Designere som Valentino, Zadig & Voltaire og Tibi viste alle plagg i lilla under sine visninger for våren 2018, men tør du ikke går for hele antrekk i lilla, er et lite hint helt perfekt.

5 måter å bruke Pantone's farge for 2018

Jumpsuits

En annen hot trend for 2018 er jumpsuiten. Jumpsuits er et perfekt plagg som kan brukes på ved mange anledninger og på mange forskjellige måter. Pyntet opp på fest med et par hæler, eller med et par sandaler på en varm sommerdag. Går du for en lilla jumpsuit, passer det perfekt å kombinere gulltilbehør som øredobber, vesker eller et par lekre sko.

Bryllupssesongen

Høysesongen for bryllup er i sommermånedene, men flere og flere velger årets andre måneder å gifte seg på, så bryllupssesongen er igrunn hele året. Gå for en lekker lilla festkjole i neste bryllup du skal i. Pass på at den ikke er for kort og heller ikke for utfordrende, man vil jo ikke se bedre ut enn bruden.

Dette er våre favorittmåter å bruke lilla på, nettopp den fargen Pantone valgte for 2018!

Love LeneLene Johannessen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN