Slik styler du antrekket til årets julebord!

Av Anna Øverås | Offentliggjøring av annonser | 25.11.2019, 14:22
Slik styler du antrekket til årets julebord!

Antrekkene som gjelder til årets julebord

Før vi vet ordet av det, så er vi er i full gang med julebordsesongen! Og dilemmaet er det samme hvert år; hva skal man ha på seg? 

Med julen følgermange forskjellige festligheter, og det forventes kanskje at du er tilstedet på enhver familiemiddag og fest. Du kan bli invitert til et julebord der du ikke har så mye til felles med de andre gjestene, og kanskje må du på familiegløgg til svigers og synes at det er stress. Mange er også invitert på julebord med jobben, og spesielt denne anledningen er det vanskelig å kle seg til! Du skal være formelt og samtidig, festlig antrukket. I tillegg skal man finne den perfekte nyttårskjolen! Skal man velge glitter, paljetter eller tyll i år? 

Hvilket antrekk skal man velge til julebord med jobben, familiegløgg og nyttårsaften? 

Det skal sies at jeg elsker å pynte meg, men jo mer press det er, desto mindre gøy synes jeg at det er. Jeg prøver å fortelle meg selv at jeg ikke trenger å kjøpe en ny kjole til hver eneste fest, og at jeg burde bruke en kjole som allerede henger i skapet. Hvis jeg styler denne med noen nye accessories og høye hæler, så får jeg plutselig en helt ny look! Men frustrasjonen er den samme før hver eneste fest...

Jeg håper denne inspirasjonsguiden kan gjøre det litt enklere å finne antrekk til julebord 2019, og hvordan du kan kle deg til de ulike julefestene. 

1. Julebord med jobben

Jeg har akkurat fått invitasjon til julebord med jobben, og temaet i år er "glitter". Jeg jobber med 30 jenter som alle jobber med mote, og jeg føler et større press til antrekket i år, enn noensinne før. Jeg vil finne et antrekk som er trendy, kult og pent, men samtidig skal det være anstending, nettopp fordi sjefen er tilstedet. Og i tillegg skal det være glitrende... 

Et generelt tips når du skal finne antrekk til julebord med jobben, er å kle seg litt diskret, men det behøver ikke å være synonymt med kjedelig. Med diskret, mener jeg at du ikke vil ha negativ oppmerksomhet, noe som du kan få om du kler deg med dyp utrigning, for kort kjole eller helt åpen rygg. Finn en smart, men fin kjole - og den klassiske svarte er alltid en vinner. Jeg tror at jeg skal ha en svart silkekjole, egentlig den jeg brukte i fjor (hysj, hysj) og så skal jeg style den med mange glitterdetaljer. Se under hva jeg ser for meg: 

 

Slik styler du antrekket til årets julebord!

2. Nyttårsaften med venner 

Jeg synes som regel at det er enklere å planlegge nyttårsantrekket, da dette er virkelig en anledning til å kle seg i et skikkelig partykjole! Mange feirer nyttårsaften med vennegjengen, så dette er en anledning til å ta antrekket til nye høyder. Det er også en fin kveld å skille seg litt ut, for eksempel i en rød kjole eller en svart glitrende jumpsuit? Style antrekket med et par ankelboots for å gi antrekket en tøff tvist!

3. Julaften med familien

Kanskje du allerede er lei av å pynte deg i tettsittende kjoler og glitter. Julaften er en kveld hvor du kan kle deg litt mer komfortabelt, men samtidig fint. Heldigvis så er det ikke så stort press i min familie for å kle seg formelt, så min favoritt er et fint skjørt og en silkebluse- kanskje til og med med en strikkegenser over. Kombiner med noen fine ballerinasko om du vil! Ettersom jeg skal ha på meg et relativt simpelt antrekk , så kommer jeg til å style det med noen freshe strømpebukser og store øreringer

4. Gløgg hos svigers

Når det er gløgg hos svigers med mange av deres venner og familie, så handler det mest om å kle seg pent og ordentlig. Jeg ønsker ikke å få særlig mye oppmerksomhet rundt antrekk mitt, men jeg vil heller ikke se tantete ut. 

Heldigvis for meg så er blonder en trend som aldri går av moten, og en blondekjole er alltid et safe card. Jeg skal style dette med mormor sine gamle perleøredobber (perler er også veldig moderne) og noen høye skoletter

Slik styler du antrekket til årets julebord!

GOD JUL!

Love AnnaAnna Øverås
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN