4 antrekk til bryllup

Av Lene Johannessen | Offentliggjøring av annonser | 06.08.2017, 13:00
4 antrekk til bryllup

Det er ikke alltid like lett å vite hva man skal og kan ha på seg i bryllup. Det kommer ofte an på kleskoden, og de kan være veldig forskjellige fra bryllup til bryllup. Noen har smoking som kleskode, mens andre har pent antrekk. Så hva skal du velge når? Det skal jeg prøve å svare på nedenfor.

4 antrekk til bryllup

Blandt de mest populære kleskodene i bryllup, har vi smoking, mørk dress, dress og pent antrekk. Det er disse 4 kleskodene jeg skal ta for meg i denne bloggen, så jeg håper du kan bli inspirert til å finne et antrekk som passer kleskoden og din stil!

Smoking
Under kleskoden smoking, skal man helst bære en lang kjole. Man kan også gå for en kortere kjole som går til knærne, men ikke kortere enn det. Velg florlette materialer i fargene blått, dus rosa, blomsterprint eller hva med en gul kjole? Nedenfor har jeg listet opp mine favoritter, samt sko og vesker man kan ha til.

4 antrekk til bryllup

Mørk dress
Ved kleskoden mørk dress kan du bære en festfin kjole eller en jumpsuit. Kjolen bør gå til midt på leggen, rett under knærne, eller til anklene. Man bør unngå bare skuldre, men er du i tvil, kan du alltids høre med bruden hva som er greit for henne. Det er jo tross alt hennes dag.

4 antrekk til bryllup

Dress
Ved denne kleskoden kan du bære skjørt, kjole eller en jumpsuit som er penere enn vanlig hverdagsantrekk. Lengden på skjørtet/kjolen skal ikke være gulvlangt, men kan gå ned til anklene. Husk at lårkorte kjoler ikke er passende hverken i denne kleskoden, eller de jeg har nevnt ovenfor.

4 antrekk til bryllup

Pent antrekk
Det finnes ingen definerte regler hva man skal ha på seg for denne kleskoden, så her står man litt mer fritt. Jeg ville uansett ikke gått for lårkorte kjoler eller skjørt, men enten en midikjole eller et midiskjørt, eller en pen jumpsuit i duse farger eller blomsterprint. 

Husk at i Norge kan man, uansett kleskode, ha på seg bunad i bryllup. Et annet lite tips er å unngå å ha på seg sort, rødt eller hvitt!

Love LeneLene Johannessen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN